Agenda activitats Llibres Artesans: tallers, exposicions, fires, mercats...

Activitats programades dels Llibres Artesans de Ferran Cerdans Serra: tallers, fires, mercats, xerrades, presentacions, signatures de llibres, etc. Si no hi teniu cap cita propera, recordeu que podeu concertar un Tupper Books i vindrem a casa vostra amb els llibres i obra original. També podeu obtenir la revista d'autor com a recompensa al micromecenatge continu a Patreon o bé a L'Aixeta.

24-25/05
FESTIVAL

Llibres Artesans a Festival Embarrat 2018

EMBARRAT 2019

Llibres Artesans torna al Festival de creació contemporània de Tàrrega, ja consolidat com un dels referents a Catalunya. El tema d'enguany és EL PROGRÉS i farem les nostres aportacions particulars. Ens trobareu a la nau 4 en l'escenari incomparable de Can Trepat. Divendres 24 i dissabte 25 de maig. Museu Fàbrica J. Trepat, Av. Josep Trepat i Galceran, s/n, Tàrrega (Lleida). [+]

1-2/6
FIRA LLIBRE

Llibres Artesans a la Fira Indilletres

INDILLETRES

Participem per primera vegada a la Fira del llibre de la Bisbal d'Empordà. Debats, taules rodones, conferències, recitals poètics, espectacles teatrals, projeccions, vermut literari, presentacions... i Llibres Artesans! Dies 1 i 2 de juny, de les 11 h del matí fins a les 8/9 del vespre, a la Plaça del Castell. [+]

3-4/8
ARTESANIA

Llibres Artesans a la IX Fira d'Artesans i Oficis de Bellver de Cerdanya

FIRA D'ARTESANS

Ubicada en una plaça medieval del segle XIV, a la Fira d’Artesans i Oficis de Bellver de Cerdanya s'hi exposa producte artesà i es prioritza la creativitat i l'originalitat. És una cita compromesa amb l’entorn de les valls pirinenques, amb un munt d’activitats... i Llibres Artesans! Dissabte 3 i diumenge 4 d'agost, de les 10 h del matí fins a les 8 del vespre, a la Plaça Major.

5-8/9
MERCAT URBÀ

Llibres Artesans a LA FASSINA, mercat urbà de FiraTàrrega.

LA FASSINA

Llibres Artesans s'estrena al mercat urbà que se celebra amb FiraTàrrega, el mercat internacional de les arts escèniques. Un motiu més per visitar aquest esdeveniment de referència internacional amb espectacles de sala, arts de carrer, espectacles visuals i no-convencionals. Del 5 al 8 de setembre de 2019, al costat de l'Estació de Bus de Tàrrega.

Mapa d'activitats 2019

relacionats
Compartir a les xarxes socials