Arxiu històric de Llibres Artesans

Imatges dels primers llibres artesans, escrits i enquadernats a mà, amb les cobertes de papers artesans o bé pintades a mà i amb el títol manuscrit per l'autor. Si teniu Llibres Artesans dels primer anys, us agrairia que us poséssiu en contacte amb mi per ampliar aquest arxiu i oferir una bona panoràmica dels diferents llibres, estils d'enquadernació, cobertes, etc. que s'han anat succeint al llarg d'aquests anys. Gràcies!

l'Enfilall anecdòtic torna per Sant Jordi

El projecte Llibres Artesans va començar el 23 d'abril del 2002 amb l’Enfilall Anecdòtic, una tira de poemes per penjar a la rosa de Sant Jordi.

tira de poemes en català

Aquestes poesies primerenques van passar a formar part de seguida dels llibres recull -vam parlar fa un temps de la primera maqueta de Llibres Artesans. Al cap d'uns mesos, els llibres de poemes esparsos es van convertir en reculls fixes amb el seu propi títol, alguns dels quals els podeu veure a la secció /arxius. Onze anys després estrenem botiga online i ho celebrem així:

El primer llibre de poemes amb títol, però sense títol

Ara que ja hem superat els deu anys de Llibres Artesans, encara fa més gràcia mirar enrere i veure tot allò que hem anat creant i compartint pel camí. Els primers llibres escrits i enquadernats a mà són de l'estiu del 2002, però el 2003 hi va haver un salt important. Fins llavors eren reculls manuscrits de poemes esparsos, però el 2003 escric i publico el Flascó d'essències curatives. Va ser el primer llibre amb títol, tot i que en aquest exemplar, de Sant Jordi del 2003, no hi ha el títol manuscrit a la portada que ha esdevingut la marca de la casa. És per tant el primer amb títol sense títol!

llibre de poemes en català