Un Màximes i Mínimes del 2007

Amb aquesta fotografia encetem l'Arxiu Històric de Llibres Artesans. Es tracta d'un exemplar del 2007 del recull d'aforismes Màximes i Mínimes, enquadernat a mà, amb les cobertes pintades i el títol manuscrit per l'autor. Els aforismes de l'interior són impresos, un a cada pàgina, sobre paper verjurat.

llibre enquadernat a mà del 2007

Els primers anys de Llibres Artesans no feia fotos als diferents exemplars que anava creant a mà. Si a aquesta falta de costum hi afegim la meva filosofia de no guardar cap exemplar dels llibres que faig, obtenim un gran forat negre on hauria d’haver-hi la història d’un projecte literari -minúscul, però de llarg recorregut. Coincidint amb el seu 10è aniversari m'agradaria, doncs, oferir una bona panoràmica dels inicis i per això estic sol·licitant exemplars dels primers llibres per fer-los una fotografia.

Si teniu Llibres Artesans dels primer anys, us agrairia que us poséssiu en contacte amb mi. M'agradaria ampliar aquest arxiu per poder oferir una bona panoràmica dels diferents llibres, estils d'enquadernació, cobertes, etc. que s'han anat succeint al llarg d'aquests 10 anys. Gràcies!

relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials