coses boniques que m'han dit

Fins ara quan em feien la clàssica pregunta finolis “què és el més bonic que t’han dit mai?” la cosa anava més o menys així:

- Què és el més bonic que t’han dit mai?
- “Queda’t el canvi”

I rèiem, per la meva banda per la part de veritat que té la resposta. Però des que he començat a publicar llibres d’aforismes a 2.500 € si no els llegeixes (però gratis si els llegeixes), estic rebent emails molt bonics, dels que en volia destacar alguns fragments que m’han fet riure i emocionar especialment.
Aquí teniu el primer, d'una amiga de Barcelona:

Eiiiiiiii malalletós! (../..) El meu company de pis marxa aquest cap de setmana i penso en regalar-li el teu llibre d'aforismes “mala llet en pols” com a regal de comiat, però no sé si s'emprenyarà... que et sembla?

Hahahaha Aquest fragment m’ha encantat! Això vol dir que “mala llet en pols” és, com a mínim, un llibre amb personalitat pròpia i "diferent". I aquí tenim un altre correu electrònic que sobresurt de la mitjana, en aquest cas des de Navarcles:

Compte, que parlo amb propietat.

Pots deixar la droga, però no tan fàcilment el comportament addictiu. La majoria ens enganxem a d'altres substàncies o maneres menys destructives; entre ahir i avui, m'he pulit el màximes i mínimes.

No sé si hauries d'informar al personal, tenint en compte que la nostra societat té un tant per 100% prou elevat de persones intoxicades, addictives i malalts mentals que estarien àvids d'aquesta droga regeneradora de la ment i que a sobre t'allibera d'un de tants deutes que tens pendents: 2500 eurikos per pot que et ventilis!

Compte Ferran, que pots tenir un problema: et pots fer tan famós que t'empaitin les farmacèutiques i els narco (buenu, si arriba el cas, a casa tinc un zulo, que pot ser d'utilitat)

Però tu no deixis d'escriure

Un plaer, pel cor, pel l'ànima i per l'esperit.

Moltes mercés!

Aquest m’ha emocionat; és clar que no em faré famós per vendre llibres gratis a 2.500€, però també tinc molt clar que no deixaré d’escriure. Moltes gràcies a vosaltres!

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials