desconnecta i guanyaràs

Els interruptors tenen dues posicions: obert i tancat, encès o bé apagat, connectat o desconnectat, en línia o fora de línia... i això és així per alguna raó.


camell al desert amb lluna plena
Quan ets aquí fa molta il·lusió que t'arribi un sms de telefónica

Segurament us hi heu trobat més d'una vegada: se t'acudeix baixar la bossa d'escombraries dos dies seguits i a partir de llavors ja ets el “baixador oficial d'escombraries”, de manera que si s'acumulen les bosses a la cuina algú dirà: “Però que fa el (Ferran) que no baixa la bossa?”.

De la mateixa manera, si s'acostumen a trobar-te al mòbil i als xats les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana, quan no estiguis disponible algú dirà “Però on és el (Ferran), què l'hi ha passat?”. És possible, fins i tot, que pensin en una malaltia o en un accident i no ho dic per dir sinó perquè m’ha passat. Si seguim a aquest pas, es considerarà una anomalia que no estiguem disponibles 24/7/365.

És per això que mantinc apagades de comunicació periòdiques que em permeten focalitzar-me amb el que faig, mantenir la meva autonomia i recordar a tothom que em coneix que si no estic disponible no és perquè m’hagi segrestat la màfia xinesa.

No siguem esclaus de la nostra llibertat per a moure’ns mantenint una connexió permanent. Estar sempre disponible no és una obligació, les apagades comunicatives són un descans i les feines de casa cal repartir-les!

Aquest cap de setmana és una bona oportunitat per practicar amb l’exemple...

** FOSA EN NEGRE **

Bon dia! :D

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials