desconnecta i guanyaràs

Enviat per ferran el dv., 02/03/2012 - 11:23

Els interruptors tenen dues posicions: obert i tancat, encès o bé apagat, connectat o desconnectat, en línia o fora de línia... i això és així per alguna raó.Quan ets aquí fa molta il·lusió que t'arribi un sms de telefónica

Segurament us hi heu trobat més d'una vegada: se t'acudeix baixar la bossa d'escombraries dos dies seguits i a partir de llavors ja ets el “baixador oficial d'escombraries”, de manera que si s'acumulen les bosses a la cuina algú dirà: “Però que fa el (Ferran) que no baixa la bossa?”.

De la mateixa manera, si s'acostumen a trobar-te al mòbil i als xats les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana, quan no estiguis disponible algú dirà “Però on és el (Ferran), què l'hi ha passat?”. És possible, fins i tot, que pensin en una malaltia o en un accident i no ho dic per dir sinó perquè m’ha passat. Si seguim a aquest pas, es considerarà una anomalia que no estiguem disponibles 24/7/365.

És per això que mantinc apagades de comunicació periòdiques que em permeten focalitzar-me amb el que faig, mantenir la meva autonomia i recordar a tothom que em coneix que si no estic disponible no és perquè m’hagi segrestat la màfia xinesa.

No siguem esclaus de la nostra llibertat per a moure’ns mantenint una connexió permanent. Estar sempre disponible no és una obligació, les apagades comunicatives són un descans i les feines de casa cal repartir-les!

Aquest cap de setmana és una bona oportunitat per practicar amb l’exemple...

** FOSA EN NEGRE **

Bon dia! :D

articles: