Cap Rosa Sense Poema

campanya: 

Cap Rosa Sense Poema!Cap Rosa Sense Poema!
Durant el dia de la rosa i el llibre es regalen cada any milers de roses solitàries, convertim-les en roses literàries afegint-hi un poema de la nostra pròpia mà! Durant tota la diada podeu assistir al taller de cal·ligrafia, gratuït i obert a tothom, a la parada de llibres artesans a Manresa (Plaça Sant Domènec). Us convidem a gaudir de Sant Jordi en plenitud literària: Cap rosa sense poema!

No calen grans inversions per a fer literatura, n'hi ha prou amb un bocí de paper i un llapis o qualsevol altre instrument per a escriure. Aprofitem doncs l'avinentesa, i ja que aquesta diada és una oportunitat literària, què millor per aprofitar-la que aprendre a escriure amb un tremp cal·ligràfic i transformar la rosa en un artefacte literari, més enllà de la rosa com a poema en si mateixa.

Enguany a la parada de llibres artesans hi trobareu tremp, tinta, paper i diversos llibres dels que podreu extreure el vostre poema. Practicarem amb diversos tipus de lletra, mirarem d'escriure també poemes improvisats, convertirem la rosa en llibre amb diversos poemes... tot això dependrà de fins a quin punt aprofitem aquesta oportunitat literària que representa Sant Jordi. Donem-li sentit i aprofitem-la: Cap rosa sense poema!

Una altra campanya d'enguany per a re-apoderar-nos poètica i literàriament de Sant Jordi són els “Micro-festivals Poètics Itinerants”.

relacionat
articles: 
notícies: 
Compartir a les xarxes socials