IDEASURFING : Intercanvi artístic creatiu d'idees i projectes

campanya: 

IDEASURFING : creative exchangeIDEASURFING és una xarxa d'intercanvi creatiu basada en la comunitat viatgera couchsurfing. La premissa inicial és que viure uns dies en un lloc no habitual, ja sigui a l'estranger o a l'altra punta de la ciutat, potencia la creativitat. Així doncs, amb aquesta campanya es volen incentivar les estades d'intercanvi creatiu entre particulars a nivell local i internacional.

viure a l'estranger potencia la creativitat

Diversos estudis indiquen que estar fora de casa augmenta la creativitat ["Living abroad gives you a creative edge"], però no cal anar per això a Bangladesh o al Pol Nord: n’hi ha prou amb dormir en un lloc no habitual. Aprofitant que estem en temps de crisi i que aquesta aguditza l’enginy, la meva proposta és fer intercanvis creatius a nivell internacional i local, tant a Manresa com amb altres ciutats catalanes.

Amb un parell de dies n’hi ha prou per a veure les coses des d’un altre punt de vista i obrir un xic més la ment; tan sols pel fet de llevar-nos en un entorn no habitual, comprar en altres botigues, fer el cafè en un altre bar... estimulem la creativitat en obrir-nos a perspectives diferents, que sens dubte ens duran a noves idees.

funcionament de la xarxa

Mitjançant la xarxa couchsurfing, podem quedar per a fer estades creatives a la vegada que viatgem per diferents països, participant en projectes d'altres artistes o bé exposant les nostres idees pròpies a la crítica constructiva o a la fecunditat creativa al·liena.

Per a participar en l'intercanvi creatiu és imprescindible, de moment, tenir o crear un compte (gratuït) a couchsurfing, una xarxa que compta amb els seus propis mètodes per a facilitar l'intercanvi amb garanties i seguretat. Un cop en formeu part, podeu accedir al grup IDEASURFING : creative echange per a participar en projectes d'altri o bé per a fer la vostra proposta d'intercanvi creatiu.

proposta personal

Us proposo, doncs, un intercanvi creatiu per a desenvolupar projectes amb la imaginació potenciada que aporta un entorn no habitual, col.laborant amb una persona acostumada a generar, criticar i desenvolupar idees i projectes propis i al·liens. Actualment estic treballant en diversos projectes: conceptes de llibres, quaderns de disseny, reportatges fotogràfics, vídeos...

M’agradaria intercanviar entorns creatius especialment amb persones relacionades amb la literatura, disseny editorial (nous conceptes de llibre), fotografia (street photo, fotoperiodisme, experimental...), vídeo, música (toco el baix i la guitarra), disseny tipogràfic (fonts), etc. però no necessàriament artistes: la creativitat no és exclusiva d’algunes persones, ans al contrari, tothom la necessita i l’empra per a solucionar els problemes de cada dia.

El meu taller creatiu és obert doncs a l’intercanvi: podeu venir amb els vostres propis projectes, participar en els meus o bé en podem crear de nous partint de zero.

Què ofereixo? T'ofereixo la possiblitat de viure una experiència enriquidora mitjançant una estada d'intercanvi creatiu de dos dies en un espai habilitat per a l'ocasió: habitació pròpia, wifi, espai compartit/taller, biblioteca especialitzada en disseny gràfic/industrial, fotografia, tipografia... cuina oberta i una cafetera Expresso ;-) I tot això gratis, seguint la filosofia couchsurfing!

Si voleu participar d’aquest enriquiment mutu mitjançant l’intercanvi creatiu, si us plau contacteu amb mi preferentment via Couch Surfing o bé amb el formulari de contacte d'aquesta web.

Gràcies i profitós intercanvi!

relacionat
articles: 
notícies: 

Comentaris

M'agradaria compartir o tal com et dic en l'assumpte, mirar com podríem poder també fer recitals de poesia o relats curts. Fa uns quants anys vaig participar amb el grup "poetes de ronda" i vàrem fer un tomb arreu de Catalunya i també Perpinyà per recitar poemes propis. Encapçalava el grup en Ramon Guitó que més tard passà a l'edició de llibres. Podem parlar-ne i també del couchsurfing però tinc família i no puc compartir la casa encara que puc marxar un parell de dies, no ho sé, tot és posar-nos en contacte i parlar-ne. Vinga , gràcies i una abraçada i endavant amb les idees que siguin una pluja fecunda i fèrtil.

Hola Anònim!

Totes les propostes són ben rebudes, el que no has donat nom o email de contacte, escriu-nos i en parlem,

Gràcies!

Ferran

Compartir a les xarxes socials