Duc un poema a la butxaca

campanya: 

micro-festivals poètics itinerants"duc un poema a la butxaca" Aquesta campanya és tan senzilla com dur un poema a la butxaca i recitar-lo mútuament quan ens creuem amb altres participants. Els nodes poètics de creació espontània que aniran naixent i morint en diversos indrets de la ciutat són el que anomenem micro-festivals poètics itinerants. El dia d'arrencada és la diada de Sant Jordi, però la intenció és donar-hi continuïtat.

Les confluències podran ser de dues, tres o més persones segons determinin les casualitats i causalitats pertinents. Per a identificar-nos mútuament emprarem un distintiu enganxat en un lloc visible; al davant, al darrera, al costat, al barret... Aquest distintiu el podeu descarregar (pdf) i imprimir, o bé podeu venir a la parada de llibres artesans (a Manresa) on en trobareu d'impresos. A la parada hi trobareu també llibres de poemes curts entre els que podeu extreure'n el que us embutxacareu.

Aquesta campanya és una versió adaptada del “Poem In Your Pocket Day”, que va començar el 2004 a N.Y. i s'ha anat estenent pel món des de llavors. Les possibilitats de participar són infinites i depenen de la imaginació de cadascú: projectar els poemes, fer trobades temàtiques, etc. La nostra proposta doncs es tan sols una de les possibilitats i animem a tothom a participar-hi seguint aquesta campanya i creant també altres accions poètiques.

Importem dels EUA coses positives i no només F18s!
Embutxaca't un poema i participa!
Recita'l i recita-li!

Una altra campanya d'enguany per a re-apoderar-nos poètica i literàriament de Sant Jordi és el taller gratuït i obert a tothom “Cap Rosa sens Poema”.

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials