aforismes, poemes, relats i articles en català

contes curts, aforismes, epigrames, poemes, narracions hiperbreus, etc. en català de ferran cerdans serra

Subscripció al butlletí de notícies de Llibres Artesans.

A Llibres Artesans es dedica gran part del temps a la recerca creativa i sempre s'és a punt de publicar alguna novetat. Subscriu-te ara al butlletí, doncs, i no te la perdis! Estaràs al dia de les campanyes, projectes, llibres i accions més importants. El format email és ideal per a superar les crescudes d'informació a les xarxes socials, entre les que poden passar desapercebudes notícies que ens interessen.

abans no s'espatlli la tarda

Si no hagués estat al principi de la primavera, quan tothom va àvid de sol, el persistent bany de llum els hauria molestat, empipat i tot potser; però després d'un hivern tapat i plujós, trobaven reconfortant tanta claror. Aquella tarda, a més, qualsevol fet tenia un sentit especial; ho pinzellaven tot amb un vernís d'alegria riallera.

la perdició d'un home

La Perdició d'un HomePer un dia i esperant així lliurar-se’n durant sis mesos més, es decidí a passar la baieta per la nevera. A banda de la bossa d’escombraries, que era a vessar, la porta del frigorífic era el que oferia més mal aspecte de la cuina. En ésser blanca hi destacaven les llànties, que podia reconèixer perfectament: l’habitual puré de cigrons dels vespres estiuencs, greixos variats, oli, xocolata i engrunes de pa.