col.laborar amb llibres-artesans

Hi ha moltes maneres de col·laborar Llibres Artesans; si t'agrada la meva obra aquestes són algunes de les accions amb les que em pots recolzar aquest projecte literari. MOLTES GRÀCIES.

  • Enllaçant: la manera més senzilla i una de les més apreciades de col·laborar és amb un enllaç des de la vostra pàgina cap a Llibres Artesans.
  • Fent M'agrada!: he creat una pàgina amb tot allò que us pot "agradar" de Llibres Artesans en el sentit del facebook del terme: m'agraden!. Segur que hi descobriu coses que no coneixieu del projecte! ;-)
  • Difonent la pàgina via e-mail, msn, twitter, facebook, etc. Al final de tots els articles, llibres, relats, etc. d'aquest lloc web hi ha un botó verd "share all" amb el que els podeu compartir en qualsevol xarxa social.
  • Recitant, fotocopiant i difonent les obres de llibres artesans: els contes curts, aforismes, microcontes, poemes, etc. els escric per a ser llegits; quan més persones accedeixin a la meva obra més es compleix la seva raó de ser.
  • Comprant Llibres Artesans: per donar suport al projecte podeu comprar Llibres Artesans en alguna de les fires i mercats als que assisteixo (veure apartat /agenda); a la botiga online o bé sol·licitant un TupperBooks.
  • Via micromecenatge: Una de les millors opcions per al projecte i penso que per a vosaltres és el micromecenatge via Patreon, ja que a canvi de petites aportacions mensuals podeu obtenir grans recompenses. Podeu consultar el perfil al Patreon de Ferran cerdans Serra per conèixer les diferents opcions.
relacionats
notícies: 
Compartir llibres artesans