col.laborar amb llibres-artesans

Enviat per ferran el dg., 19/08/2007 - 15:12

Si t'agrada la meva obra i vols ajudar-me a seguir creant-ne de noves, aquestes són algunes accions amb les que pots donar suport al projecte literari Llibres Artesans. Moltes gràcies per endavant!

  • Subscrivint-vos a la revista d’autor: Una de les millors opcions per al projecte i, penso, per a vosaltres, és aconseguir la revista d’autor exclusiva Un Mar Degota, mitjançant una petita donació mensual a l'Aixeta del Ferran Cerdans Serra: https://fcerdans.aixeta.cat.
  • Enllaçant: la manera més senzilla i una de les més apreciades de col·laborar és amb un enllaç des de la vostra pàgina web cap a Llibres Artesans.
  • Fent M'agrada!: he creat una pàgina amb tot allò que us pot "agradar" de Llibres Artesans en el sentit del Facebook del terme: m'agraden!. Segur que hi descobriu coses que no coneixíeu del projecte!
  • Difonent la pàgina via correu electrònic i xarxes socials. Al final de tots els articles, llibres, relats, etc. d'aquest lloc web hi ha un botó "Share/Save" amb el que els podeu compartir en qualsevol xarxa social.
  • Recitant, fotocopiant i difonent les obres de Llibres Artesans: els contes curts, aforismes, microcontes, poemes, etc. els escric per a ser llegits. Com més persones accedeixin a la meva obra més es compleix la raó de ser del projecte.
  • Vivint Llibres Artesans: per donar suport al projecte podeu visitar-me a les fires de mostra a les que assisteixo (veure apartat /agenda) o bé sol·licitant un TupperBooks.
notícies: