Llibres Artesans per Nadal

Parada Llibres Artesans Nadal 2015

Si estem d'acord, potser estem d'acord

Si estem d’acord en valorar i donar suport a l’artesania local. Si estem d’acord en premiar el disseny original i a qui obre nous camins. Si estem d’acord en que cal anar cap a una nova economia basada en la producció local, incorporant progressivament la moneda social. Si estem d’acord en protegir i donar suport als projectes ecològics sostenibles, que es comprometin en reciclar i en cercar el mínim impacte ambiental. Si estem d’acord en fomentar i difondre la literatura independent en català escrita a foc lent... Si estem d’acord en tot això, potser estem d’acord que Llibres Artesans és una de les millors opcions per les festes que s’apropen. Gràcies.

Calendari de Festes i Nadal

Dissabte 28/11 Mercat de l’Ecoxarxa, Navàs.
Diumenge 29/11 Fira de Sant Andreu, Manresa.
Diumenge 6/12 Fira d’Àger d’Artesania i del Montsec, Àger.
Dissabte 12-13/12 Mercat Ètic, Manresa.
Diumenge 13/12 Mercat Social, Igualada.
Cap de setmana 17-20/12 BALA, Bilbao.
Del 19/12 fins 4/01, Fira de Consum Responsable, Plaça Catalunya, Barcelona.

Llibres Artesans d'aquestes festes

Parada Llibres Artesans Nadal 2015

A la parada de Llibres Artesans d'aquestes festes hi trobareu els llibres de contes curts, aforismes i poemes manuscrits, microcontes i altres artefactes literaris, tot texts originals de Ferran Cerdans Serra (excepte quan s'indica) i fet a mà per ell mateix. Per exemple, podreu veure les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes, varis exemplars dels nous Fullam de tardor en colors de tardor; alguns exemplars del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda.
Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Intercanvi i moneda social

Llibres Artesans Ecoxarxa del BagesLlibres Artesans forma part de A Bona Hora (l'ecoxarxa del Bages), una comunitat d’intercanvi de béns i serveis amb moneda social; una xarxa de persones que volem cobrir les nostres necessitats localment, a través de l'intercanvi directe o de l'ús d'una moneda social pròpia, cercant establir unes relacions comercials més justes, properes i transparents. Si passeu per les fires i mercats d'aquestes festes i formeu part de l'Ecoxarxa, o bé d'altres xarxes enllaçades, podreu emprar les vostres hores en els Llibres Artesans.

Llibres Artesans al mapa, festes i Nadal 2016

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials