MASTEGOTS de diferents sabors.

MASTEGOTS, narrativa hiperbreu de Ferran Cerdans Serra

MASTEGOTS, un nou llibre en altres formats

MASTEGOTS és un Concept Book, un llibre concepte en formats diferents, dissenyat fa fa anys per mi mateix i que aviat sortirà per fi al públic. Es tracta de tres col·leccions de microtexts seleccionats segons la seva idiosincràsia en diferents sabors: amb el color groc, texts més cítrics i àcids; amb el vermell el bitxo picant i amb el verd menta els més refrescants. Aquesta primera maqueta és de 2013 i en els propers mesos us aniré mostrant els passos següents fins que estigui disponible. Aquest projecte està també molt relacionat amb els "Poemes comestibles” de febrer de 2015. Aviam quan triguen aquesta vegada en copiar-me'l!

Un títol que m'agrada especialment

El títol d'aquest projecte de 2013 m'agrada especialment perquè és poc usual aconseguir dir tot allò que vols expressar de manera tan sintètica. En mastegots s’hi integren el format dels xiclets de manera visual, l’acte de mastegar (que també podria ser llegir/digerir/interpretar la lectura...) i finalment el fet que els meus aforismes i microcontes solen ser contundents, com un bon mastegot. Si a això hi unim els tres sabors que també acompanyen el nom: àcid, picant i refrescant, penso que és un dels títols més reeixits que m’han sortit. Al cap i a la fi el títol també forma part del concepte!

MASTEGOTS al registre Safe Creative

Aquest llibre en altres formats, creatiu, és al registre Safe Creative des de 2013, tot i que va començar força any abans. N. de registre: 1305065065476, del 6 de maig de 2013.

Des de fa un any estic patint casos flagrants de plagi de formats de llibre, projectes i idees, així que estic estudiant diferents opcions per millorar la cobertura legal.

Novetats Llibres Artesans Sant Jordi 2016

Aquesta és una de les novetats de Llibres Artesans per aquest Sant Jordi 2016: els punts manuscrits sobre base de l’aquarel·lista Eva Elias; la selecció de Proverbis manuscrits de Ramon Llull del Llibre de Mil proverbis, en commemoració de l’Any Llull; el nou recull de microcontes i aforismes de Ferran Cerdans Serra, Gota Malaia; el nou poemari manuscrit del mateix autor, escrit i enquadernat a mà, Gira-sol nocturn; finalment, el nou format de llibre Mastegots, que recull narrativa hiperbreu en tres sabors: vermell bitxo picant, groc llimona àcid cítric i el verd menta refrescant. Es preveu bona Diada!

relacionat
Compartir a les xarxes socials