Nous pictogrames en estudi

Icones en disseny de Ferran Cerdans

Noves icones per a la selecció de microcontes i aforismes de Ferran Cerdans Serra "Selecció del quinze". Disseny de l’autor (en procés, 27 d’octubre de 2015). 1: Versió simplificada per a segell; 2: versió genèrica i 3: versió de la Selecció 2007-2015.

Un canvi necessari

El llibre duia fins ara, estampades a la coberta, les icones que corresponen a cadascun dels sis reculls dels que es nodreix. Per a qui no el conegui, aquest llibre substitueix tots els anteriors d'aforismes curts i microcontes, i és una selecció pròpia de l'autor de 10 microtexts de cada recull.

Selecció del quinze, de Ferran Cerdans Serra

Però en la segona edició apareixen aforismes curts i microcontes nous, de manera que aprofito per a fer un redisseny de tot el conjunt, interior inclòs.

Amb les icones renovades

Aquest nou disseny intenta transmetre dues idees principals: el procés de síntesis que conclou en un extracte anomenat aforisme (o llentia) i, a la vegada, el procés de selecció que permet extreure gotes del líquid mare, del mar d’aforismes curts i microcontes que cal anar regant.

Pictogrames de Ferran Cerdans Serra

Els texts ja no aniran ordenats per data de publicació sinó que seguiran un ordre de lectura diferent, que també es troba en procés.
Així doncs, podem dir que amb l’arribada del fred, que és la meva sensació preferida, s’actualitza l’energia, les icones, els pictogrames... i també l'interior!

relacionat
Compartir a les xarxes socials