Innovació radical en paper: aforismes per duplicat microperforats

Avui tinc el gust de presentar-vos el nou disseny dels llibres d'aforismes i microcontes. La idea em va venir a l'últim Arts Libris (cada any tinc bones idees en aquesta Fira!), i aquest mes he aconseguit convertir-la en realitat.

nou disseny llibres d'aforismes

Quantes vegades m'han dit: "Aquest aforisme seria ideal per tal persona!", sembla que tantes com lectores tenen els aforismes. Per això, quan una dona que estava llegint els exemplars que vaig dur a l'Arts Libris em va dir: això ho hauries de fer que es pogués entregar, se'm van creuar els cables via sinapsis. M'havia resistit a fer-los arrencables perquè no volia que el llibre pogués acabar com un residu de si mateix, però això ho he solucionat imprimint els aforismes per duplicat.

llibres d'aforismes per duplicat

D'aquesta manera sempre ens queda un dels dos aforismes, i els duplicats els podem anar regalant a qui ens sembli -qui diu regalar diu deixar a la taula d'un bar, en un llibre, etc. Al final del procés, si els arrenquem tots, tindrem el mateix llibre en format més curt.

llibres d'aforismes retallables

Així doncs, és un llibre 2x1, amb el que podem llegir, pensar, regalar i fer pensar a la vegada. No sé vosaltres però jo estic molt emocionat amb aquest nou projecte, què us sembla? Algun suggeriment?

relacionat
Compartir a les xarxes socials