Nous punts de llibre manuscrits

Punts de llibre Eva Elias manuscrits per Ferran Cerdans

Punts de llibre manuscrits fets a mà

En començar aquest projecte literari, l'any 2002, sempre duia punts de llibre a la parada, però ara feia temps que no m'hi dedicava: ja tinc prou feina amb els llibres! Aquesta, però, és la primera sèrie de punts de llibre manuscrits sobre una base obra original de l’artista Eva Elias. La majoria dels texts han estat suggerits per l’aquarel·lista, seleccionats entre els meus llibres de microcontes i aforismes. Posteriorment els he escrit a mà. La veritat és que estic molt content de com han quedat, a la primera fira a la que els vaig dur ja van triomfar! Els podreu veure aquest cap de setmana al Mercat del Balç de Manresa.

Punts de llibre Eva Elias manuscrits per Ferran Cerdans

Eva Elias, especialista en retrats de gats

Eva Elias és una aquarel·lista resident a Barcelona especialitzada en retrats de gats. Si voleu veure la seva obra o bé sol·licitar-li un retrat, molt recomanable, podeu visitar la seva web Les ombres de l'aigua. Us agradarà! Aviat podrem gaudir també de les seves cobertes obra original en aquarel·la pel proper llibre de poemes curts manuscrits, Gira-sol nocturn, que espero tenir disponible a principis d'abril.
Moltes gràcies per la col·laboració Eva!

Novetats Llibres Artesans Sant Jordi 2016

Aquesta és una de les novetats de Llibres Artesans per aquest Sant Jordi 2016: els punts manuscrits sobre base de l’aquarel·lista Eva Elias; la selecció de Proverbis manuscrits de Ramon Llull del Llibre de Mil proverbis, en commemoració de l’Any Llull; el nou recull de microcontes i aforismes de Ferran Cerdans Serra, Gota Malaia; el nou poemari manuscrit del mateix autor, escrit i enquadernat a mà, Gira-sol nocturn; finalment, el nou format de llibre Mastegots, que recull narrativa hiperbreu en tres sabors: vermell bitxo picant, groc llimona àcid cítric i el verd menta refrescant. Es preveu bona Diada!

relacionat
Compartir a les xarxes socials