10 anys de llibres artesans

Celebració de l'aniversari de Llibres Artesans, projecte literari personal de Ferran Cerdans Serra que va començar l'abril del 2002

El primer llibre de poemes amb títol, però sense títol

Ara que ja hem superat els deu anys de Llibres Artesans, encara fa més gràcia mirar enrere i veure tot allò que hem anat creant i compartint pel camí. Els primers llibres escrits i enquadernats a mà són de l'estiu del 2002, però el 2003 hi va haver un salt important. Fins llavors eren reculls manuscrits de poemes esparsos, però el 2003 escric i publico el Flascó d'essències curatives. Va ser el primer llibre amb títol, tot i que en aquest exemplar, de Sant Jordi del 2003, no hi ha el títol manuscrit a la portada que ha esdevingut la marca de la casa. És per tant el primer amb títol sense títol!

llibre de poemes en català

Estoig de llapis manuscrits amb aforismes

Consell decent

Primera maqueta del nou estoig de llapis d'aforismes, sorgits a Llibres Artesans a finals de maig del 2012; una idea que tenia aparcada des de llavors. Ha quedat prou bé, oi?

estoig de llapis manuscrits en català

Tots els aforismes són originals de Ferran Cerdans Serra, seleccionats entre els llibres enquadernats a mà que els recullen. En alguns casos hi ha hagut una adaptació al format del llapis.

llapis d'aforismes escrits a mà

Recordeu que aquest cap de setmana els llibres artesans no són a Manresa sinó a Terrassa, a la Fira de Nadal d'Artesans per l'Autogestió. Aviam si ens hi veiem!

Sondes de Paper

sondes de paperSondes de Paper: llibres en blanc enquadernats a mà que naveguen per l'espai urbà i rural de mà en mà recollint mostres del subsòl artístic de pobles i ciutats. Aquests artefactes de paper poden ser Itinerants, Locals, Exploradores, Express, Balissa, etc. segons la seva naturalesa. Una campanya ideada en motiu dels 10 anys de LLibres Artesans. [+info]

Llibres Artesans a l'Arts Libris 2012

Llibres Artesans amb banda sonora

Fa deu anys vaig començar a escriure i enquadernar llibres a mà. En principi eren recopilacions dels poemes que penjava de les roses de Sant Jordi. Després es van anar agrupant en llibres amb el seu propi títol, com Petjades Obagues o Flascó d’Essències curatives. Avui el ventall és molt més ampli i inclou les novetats d'aquest Sant Jordi: el llibre d'aforismes Tres Tasses i diferents quaderns artesans, com 50 Terrorífiques Pàgines en Blanc, Preguntes i Respostes o Mesura les Paraules.

M'agradaria compartir aquest gran esdeveniment de la meva vida amb vosaltres i per això us convido a passar-vos per la Taula Compartida de la Fira Arts Libris, del 20 al 23 d'abril per a signatures, conèixer-nos, etc. Us hi espero!

Novetats Sant Jordi 2012 a Llibres Artesans

novetats sant jordi 2012 llibres artesans
Aquest és l’any del 10è aniversari de Llibres Artesans i per celebrar-ho hi haurà força novetats per la diada de Sant Jordi: un nou recull d’aforismes i quatre quaderns artesans. La resta de novetats s’aniran publicant al llarg del 2012 (estigueu al cas perquè seran sorprenents!).

Llibres d’aforismes curts en català

tres tassestres tasses, llibre d'aforismes curts en català, novetat per la Diada de Sant Jordi del 2012, que completa la col·lecció de 5 llibres d'aforismes originals de ferran Cerdans Serra.
[fitxa] [llegir]
"que petita ens sembla l’oportunitat quan és al nostre abast i que gran quan ja l’hem perduda i ens la mirem de lluny"