Vols participar al 15è aniversari de Llibres Artesans?

Llibres Artesans va néixer l'abril de 2002 amb l'Enfilall anecdòtic, i aquell mateix estiu vaig començar a escriure —i a vendre pel carrer— els primers reculls de poemes manuscrits. Si em coneixeu ja sabreu que no m’agraden els números parells, ni tampoc els rodons; el 15, en canvi, em cau simpàtic amb tota la seva bellesa d’imparell, i és prou il·lusionant arribar-hi per a un projecte personal com per tenir unes ganes boges de celebrar-lo.

Enfilall anecdòtic, Ferran Cerdans Serra, 2002

A banda de tres llibres nous que estic escrivint, el nou número del fanzin personal “Iconoplasta” i altres publicacions, la meva idea per a l’aniversari és fer un llibre amb la història, anècdotes, rerefons polític i artístic del projecte, fotografies dels llibres, articles d’opinió personal, recopilació d’entrevistes, projectes paral·lels…

Però si Llibres Artesans arriba al 15è aniversari serà gràcies a vosaltres, així que m’agradaria que hi prenguéssiu una part activa.

És per això que us convido a posar-vos en contacte amb mi si voleu participar amb una imatge, text, narració, relat, fotografia, acció, cançó… tot allò que us suggereixi aquest projecte vital. Com el vau conèixer? Quina anècdota hi dueu lligada? Quina alegria, o quin disgust, us heu endut en regalar un dels llibres?... Pot ser digital o bé analògic; el llibre tindrà versió electrònica, i de fet l’anirem creant publicant les entrades amb l’etiqueta 15 anys.

Aquest aniversari no el vull complir amb els llibres sinó amb vosaltres. Espero amb deler les vostres aportacions i idees!

Formulari de contacte.

GRÀCIES.

relacionat
Compartir a les xarxes socials