Taller obert a Llibres Artesans

17/06
cap de setmana

TALLER OBERT

TALLER OBERT 15 anys Llibres ArtesansEn motiu de la celebració dels 15 anys del projecte literari artesà, podreu visitar l'estudi actual i veure una mostra de llibres, maquetes, col·laboracions d’artistes... Dissabte 17 de juny de 2017, portes obertes de les 10 del matí a les 8 del vespre.
Estudi/Escriptori Llibres Artesans.
Carrer Passeig, 44. Santpedor (Barcelona).

Aniversari feliç

El juny de 2002 començà l’aventura de Llibres Artesans partint de quatre fulls, un flascó de tinta i un tremp que havia trobat ves a saber on. Després de tots aquests anys, el projecte s’ha anat transformant (de fet cada any és diferent a l’anterior), però en essència segueix sent el mateix des de l’inici: un escriptor es fa els llibres a mà, a la seva manera, amb els materials dels que disposa i amb les pròpies mans.


El Taller obert serà un dels actes de celebració dels 15 anys de Llibres Artesans (2002/2017), tot i que si l’acollida és bona és possible que es converteixi en una cita anual.

Llibre pintat a mà del 2007 - Ferran Cerdans

Escriptori obert

Més que taller obert serà un "Estudi/Escriptori obert”, ja que no obrirem la seu de la cooperativa sinó el lloc on escric els llibres, però podreu veure llibres en procés en diferents estadis, obres úniques, peces històriques, etc.

TALLER OBERT 15 Anys de Llibres Artesans

Si veniu a treure el cap, a més dels llibres hi trobareu conversació, cava i galetes. Potser coincidiu també amb artistes que formen part d’aquesta història i que hi han participat d’una manera o d’una altra.

I també cal dir-ho, si no coneixeu encara l’Alai la podreu conèixer durant el Taller Obert, ja que forma part del projecte des que va arribar a casa ara fa gairebé 10 anys. Mentrestant us convido a llegir l'entrada Amor condicional.

Postal Alai 2015 : Ferran Cerdans - Llibres Artesans

Un repàs a la història fins avui

En aquest Taller obert podreu veure llibres singulars, maquetes, com la primera que vaig fer de llibre manuscrit, llibres en formats propis que podreu comprovar com han anat canviant al llarg dels anys...

Cobertes Eva Elias llibre poema Gira-sol nocturn

També hi trobareu mostres de col·laboracions, originals de prova d’artistes que han participat en diferents llibres d’encàrrec, retalls…
I per acabar, apunts, mostres, esquemes i maquetes dels dissenys propis.


Aquest recorregut històric arribarà fins al dia d’avui, de manera que també hi trobareu els llibres artesans actuals, el fanzine Un mar Degota, llibres en procés (els que es poden veure), etc.


Us hi esperem!


[Esdeveniment al facebook]

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2017

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials