BALA 2016

16-18/12
cap de setmana

BALA AZOKA

BALA Bilboko Arte Liburu AzokaLlibres Artesans torna, amb el bon regust de les anteriors edicions, a aquesta fira de Bilbao dedicada a propostes d'edició no convencional en paper: llibres d'art i d'artista, fotografia, autoedicions, fanzines, publicacions úniques, etc.
Del 16 al 18 de desembre, matí i tarda.
Bailén Kalea, 27, Bilbao.

BALA - BILBOKO ARTE LIBURU AZOKA

Es una feria dedicada a propuestas de edición no convencionales, en papel, que incluye libros de artista, fotografía, gráfica, autoediciones, publicaciones únicas y fanzines. Los objetivos de la feria son:
- Crear un espacio de encuentro entre artistas, editoriales e impresores, a través de una serie de stands expositores, charlas y talleres;
- Presentar al resto de la población el trabajo de artistas contemporáneos a través de sus publicaciones.
- Utilizar el evento para a la muestra y venta de libros y catálogos.
La feria está abierta a todos los públicos. Su entrada es gratuita.

Llibres Artesans cap a Bilbao

A la BALA hi duc, des de l'inici, els llibres en castellà de la Sarah Dahan i també alguns llibres manuscrits en català, castellà i euskera. En el format retallable duré, doncs, Un hambre incómoda (2014) i Al otro lado del bosque (2015), ambdós de la Sara Dahan. Els llibres de la Sarah sempre han tingut molt èxit a Bilbao, agrada moltíssim la seva literatura i penso que amb encert: el seu primer fan sóc jo!

Al otro lado del bosque; Sarah Dahan

Microbio de Sarah Dahan

"Mala leche en polvo"

Aquest any afegeixo a la llista una selecció de narrativa hiperbreu pròpia traduïda al castellà. De moment l'estic preparant i només puc avançar el títol, que també és traduït d'un dels meus reculls de narrativa hiperbreu. Es dirà "Mala leche en polvo". Aniré pujant imatges segons vagi avançant l'edició.

Llibres manuscrits en euskera

Enguany, i també com a novetat, estic preparant una sèrie de llibres manuscrits en euskera. Ara mateix tampoc no tinc imatges però les aniré pujant segons avanci.

Seguiré informant però, sigui com sigui, una cosa és clara: tinc moltes ganes de ser ja a la BALA!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials