Llibres Artesans a la Vila del Llibre

6-7/06
cap de setmana

Bellprat Vila del Llibre

Bellprat és la primera Vila del Llibre (Book Town) de Catalunya. Un indret d'interès històric i bellesa natural que es transforma en trobada literària omplint els carrers de pedra amb parades de presentacions, llibres d’ocasió, música, il·lustracions... Dies 6 i 7de juny.

8ª Vila del Llibre
Passeig de la Bàscula
Bellprat, Barcelona

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquesta edició de la Vila del llibre hi trobareu les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes; varis exemplars de diferents llibres de poemes curts manuscrits, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

8ª edició de Bellprat Vila del Llibre

Llibres Artesans torna a la Vila del Llibre, amb una parada al Passeig de la Bàscula, els dos dies que dura el Festival. Bellprat és la primera Vila del Llibre de Catalunya a l'estil d'altres pobles del món que s'agrupen dintre del concepte Book Town. L'ultim cap de setmana de maig podreu veure com un indret rural d'interès històric i bellesa natural es transforma en una trobada literària de primer ordre, omplint els seus carrerons de pedra de parades de novetats editorials per a tots els públics, de venda de llibres d’ocasió als baixos de les centenàries cases de Bellprat, de música en directe, d’escriptors que parlen amb els seus lectors envoltats de ruralitat, d’intercanvi de punts de llibre, d’exposicions d’il·lustradors i d’activitats per a tota la família.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans

relacionat
Compartir a les xarxes socials