ens coneixem a la DIZAINA a Figueres?

07/07
dissabte

DIZAINA ART MARKET

Dizaina Art Market FigueresDizaina és una fira mercat per donar a conèixer creadors en art i disseny en un espai dinàmic i avantguardista. Llibres Artesans se suma a la festa incidint en la relació entre artistes i públic, creant un microespai en el que contactar amb l'autor i conèixer-ne les últimes novetats.
Dissabte 7 de juliol

Plaça Josep Pla
Figueres, Girona

Figueres, capital de l’Alt Empordà, presenta un gran ventall d’atractius turístics com ara el Museu del Joguet de Catalunya i el Teatre-Museu Salvador Dalí. Serà doncs l’escenari perfecte per aquesta fira mercat que té com a objectiu donar a conèixer l’obra de joves i nous creadors en art i en disseny i crear sinèrgies entre professionals.

Llibres Artesans de suma a la festa incidint en l’aspecte més relacional entre artistes i públic, creant un microespai en el que llegir amb calma els llibres artesans i altres artefactes artístics publicats fins ara (relats per emportar, quaderns de disseny, llapis d'aforismes...) així com descobrir-ne les novetats de primera mà i en exclusiva.

Podreu conèixer personalment a l’autor i formular totes les preguntes que vulgueu seguint la vostra curiositat. Per exemple, voleu saber com va sorgir la idea del quadern “50 Terrorífiques pàgines en blanc”? De quin humor estava el dia que vaig escrirue “mala llet en pols”? Quin és el meu mètode creatiu?...

Tot això i tot el que se us acudeixi dissabte a la Dizaina Art Market a Figueres - Us hi espero!

View AGENDA LLIBRES ARTESANS 2012 in a larger map

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials