Exposició de la sèrie Montse Bugatell

Montse Bugatell il·lustra el llibre de contes curts

OníricsIrÒnics, és el resultat de la col·laboració de la il·lustradora Montse Bugatell en el projecte literari-artístic de Ferran Cerdans Serra, en el que proposa a diferents artistes fer una sèrie d’il·lustracions per a la portada del seu llibre Perdonin que no em disculpi.

Cada exemplar del llibre s’enquaderna de manera artesanal amb una coberta original, esdevenint una obra artística única. Amb aquest projecte de Llibres Artesans, es crea una gran dinamització cultural, amb sinergies molt enriquidores entre l’escriptor i els diferents artistes que hi participen.

Perdonin que no em disculpi és, doncs, un recull de contes curts plens d’ironia en els que accions quotidianes es duen a l’extrem fins a mostrar l’absurditat de prejudicis i convencions socials, configurant històries amb tocs surrealistes que et produeixen la sensació d’estar dins un univers oníric molt personal.

És en aquest univers en el que la il·lustradora s’ha submergit per extreure’n les imatges de les cobertes que conformen la sèrie, cada una relacionada amb un dels relats, que dóna lloc a una imatgeria de personatges arquetípics i surrealistes, sorgits d’aquest univers de l’absurd que a vegades pot semblar, fins i tot, real."

* Gaudirem d'acompanyament musical en directe de l'Òscar Martínez (baix) i l'Eric SAns (guitarra) de l'Espai Musical, una escola de música a Manresa. [esdeveniment al facebook]

18/01
dissabte

OníricsIrÒnics

Exposició de la il·lustradora Montse Bugatell d’exemplars únics, enquadernats a mà, de cobertes amb la seva interpretació dels contes irònics del llibre Perdonin que no em disculpi. Segona exposició del recull amb música en directe; us hi esperem!Dissabte dia 18,a les 8 del vespre.

Llibreria Papasseit
Pl. Gispert, 2, Manresa, Barcelona

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2014 en un mapa més gran

relacionat
Compartir a les xarxes socials