Una breu exposició

L’obra que vam fer amb el Joel Clavel, participant en el projecte “Parelles artístiques: Experiències creatives per la salut mental”, ha estat exposada uns dies a l’Abacus de Manresa. No gaires dies, ja que ben aviat es va vendre. Va estar exposada al primer mostrador, just a l’entrada, des del 23 de maig fins a principis de juny. D’aquesta fotografia de quan encara hi era només en queda el cartell i les fotos que vam anar fent durant el procés. Quins records!

Parelles Artístiques Joel Clavel - Ferran Cerdans a l'Abacus de Manresa

Així doncs, el nostre "No ha pasado, realmente no ha pasado" ja forma part d’una col·lecció particular, tot i que l’experiència viscuda la durem sempre més amb nosaltres.

Actualment estic treballant amb una altra parella artística, en un format que similar: una narració amb il·lustracions presentada en forma de llibre artesà/d'artista. M’encanta participar en el projecte Parelles artístiques. Primer de tot, perquè hi ha molts prejudicis i qui pateix malalties mentals està molt estigmatitzat (en bona part degut als mitjans de comunicació). I a nivell més personal, participar-hi és una gran experiència i una oportunitat d’aprendre molt de grans persones.

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials