Embarrat 2019, "El Progrés"

24-25/05
FESTIVAL

Llibres Artesans a Festival Embarrat 2018

EMBARRAT 2019

Llibres Artesans torna al Festival de creació contemporània de Tàrrega, ja consolidat com un dels referents a Catalunya. El tema d'enguany és EL PROGRÉS i farem les nostres aportacions particulars. Ens trobareu a la nau 4 en l'escenari incomparable de Can Trepat. Divendres 24 i dissabte 25 de maig. Museu Fàbrica J. Trepat, Av. Josep Trepat i Galceran, s/n, Tàrrega (Lleida).

El Festival

Des de les naus modernistes del Museu Trepat de Tàrrega (Lleida), origen de la transformació social i industrial a les terres de Lleida, s’impulsa la segona edició d’EMBARRAT. Festival de Creació Contemporània.

EMBARRAT és un festival pluridisciplinar i transversal que recull les tendències més actuals en el món de l’art i la creació contemporània, alhora que dóna visibilitat i impuls a l’obra dels nous creadors emergents que utilitzen la experimentació i la exploració de nous llenguatges artístics com a via d’expressió.

Lloc: Museu Trepat i diferents espais de Tàrrega (Lleida).
Organitza: INTERSECCIÓ i el Museu Trepat.

Obra cal·ligràfica en gran format

Per aquest esdeveniment artístic estem preparant l'exposició, per primera vegada, d'obra gràfica en gran format del Ferran. Estarà basada en microtexts de l'autor sobre el progrés, el tema d'enguany del Festival.

Llibres artesans manuscrits

Pel que fa als clàssics del projecte literari, durem diversos exemplars de llibres poema manuscrits, en especial les noves sèries del Flascó d'essències curatives i del Petjades obagues amb les cobertes art original de l'aquarel·lista Eva Elias.

Sèrie Flascó d'essències curatives, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes art original Eva Elias

Sèrie Petjades obagues, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes art original Eva Elias

Flors d'aigua, gatunades i boscúries

Més obra conjunta amb l'aquarel·lista Eva Elias: texts propis manuscrits sobre les Gatunades, les Boscúries i les Flors d'aigua de l'Eva. També durem punts manuscrits. Tot això, obra única original, ja ho sabeu!

El millor camí... Flors d'aigua. Aquarel·la original Eva Elias, texts manuscrits de l'autor, Ferran Cerdans Serra

Un poema es reconeix... Roses de Sant Jordi. Aquarel·la original Eva Elias, texts manuscrits Ferran Cerdans Serra.

Punts de llibre; aquarel·la de l'Eva Elias, texts de Ferran Cerdans Serra manuscrits per l'autor.

Un Mar Degota, revista d'autor

Si voleu veure, fullejar, ensumar i tocar la revista d'autor de Ferran Cerdans Serra, que compleix 3 anys d’existència, teniu una bona oportunitat de fer-ho a l'Embarrat en un context únic. També podeu aprofitar per recollir la vostra recompensa anual per al micromecenatge continu, ja sigui aquesta un dels Llibres Artesans o bé una de les aquarel·les conjuntes amb l’Eva Elias.

Revista d'autor Un mar degota n. 11, amb adjunts a la carpeta.

En l'últim número de la revista, el 12, hem iniciat una col·lecció cinèfila de texts manuscrits que salten de la pantalla fins a les vostres mans: Lletres de pel·lícula.

Revista d'autor Un mar degota n. 12, primavera 2019.

Micronarrativa per compartir

Pel que fa a la micronarrativa per compartir, els tres llibres disponibles ara mateix són el Cítrics breus —aforismes i microcontes cítrics i refrescants—, el Micromenta i del Gota malaia. Tots aquests llibres inclouen 51 peces originals de Ferran Cerdans Serra i són fets a mà per l'autor. El format de disseny propi retallable, amb els texts impresos per duplicat i microperforats, està pensat per compartir (i escampar, regalar...) el llibre amb qui vulgueu.

CÍTRICS BREUS, micronarrativa per compartir, Ferran Cerdans Serra 2017/18

Micromenta, de Ferran Cerdans Serra, amb una gota d'oli essencial

Narrativa breu

Finalment, també hi trobareu la sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez.

[Nova sèrie Pep Pérez recull de contes curts Perdonin

Lectura de texts a les 5 de la tarda

Durant aquesta Diada hi haurà lectura de texts a les 5 de la tarda. Llegirem fragments de relats breus, aforismes, microcontes, poemes... tant dels llibres artesans com dels relats per emportar, les aquarel·les, els punts manuscrits i altres artefactes literaris. Podeu venir a escoltar o bé afegir-vos a la lectura. Bona Diada!

Lectura de texts, a les 5 de la tarda, en totes les parades de Llibres Artesans.

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials