Setmana retallable dels Llibres Artesans

16-21/11
exposició

Setmana retallable

Exposició dels llibres retallables d'en Ferran Cerdans Serra, editor de Llibres Artesans i presentació amb dinamització dels llibres Corriols, de M Carme Martín Egea; Espill daurat, de Núria Lorente Aroca i TU, de Núria Miramelsmots. Del 16 al 21 de novembre.

Llibreria Papers - Contenciós Poscavourià
Ctra. Santpedor, 15, Manresa, Barcelona

Un format retallable de disseny propi

El disseny propi dels llibres d'aforismes i microcontes és fruit d’una idea que va sorgir a la fira Arts Libris de 2013. Quantes vegades m'han dit: "Aquest aforisme seria ideal per tal persona!", sembla que tantes com lectores tenen els aforismes. Per això, quan una dona que estava llegint els exemplars de la parada em va dir: “això ho hauries de fer que es pogués entregar”, se'm van creuar els cables via sinapsis.

Llibre de microcontes retallables

M'havia resistit a fer-los retallables perquè no volia que el llibre pogués acabar com un residu de si mateix, però ho vaig solucionar imprimint els aforismes per duplicat. Els duplicats els podem anar regalant a qui ens sembli —qui diu regalar diu deixar a la taula d'un bar, en un llibre, etc.— i si els arrenquem tots tindrem el mateix llibre en format més curt.

Llibres de microtexts retallables publicats

Fins ara hem publicat a Llibres Artesans, en aquest format, tots els llibres d'aforismes de Ferran Cerdans Serra a més de Vides Mínimes i Passions Mínimes de la Bel Olid, Un hambre incómoda de Sarah Dahan, el TU de la Núria Miramelsmots, Espill daurat de la Núria Lorente i (en preparació) Corriols de la M. Carme Martín Egea. Durant aquesta setmana, a més de veure exemplars de totes les edicions. podreu assistir a les presentacions dinamitzades dels tres últims amb les autores.

Tu, microtexts de Núria Miramelmots - Llibres Artesans

Llibreria papers - Contenciós Poscavourià

Llibres de petites editorials, edicions independents, llibres escollits de grans grups, llibres autoeditats, llibres recuperats, fanzines, magazines... La llibreria Papers més que una llibreria és un espai multidisciplinar en el que les activitats no paren de degotar sobre Manresa de la mà energètica de Joan Lluis Sagués Alvarez. Moltes gràcies Joan per haver-nos convidat a tota la família de Llibres Artesans i per la teva gran tasca cultural. Us animo a visitar-la no només durant aquesta exposició sinó també abans i després!

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials