3ª Exposició Sondes de Paper

Exposició llibres d'artista Santpedor

Després de passar pel Konvent.0 i per l'Escola d'Art de Manresa, la tercera exposició de les Sondes de Paper, els primers quatre llibres col·lectius que han completat el seu viatge han arribat a Santpedor.

Sondes de Paper amb itineraris

llibres d'artista col·lectius itinerants

Les sondes de paper són llibres d’artista col·lectius que naveguen de mà en mà recollint mostres artístiques de les diferents persones que van prenent el relleu. Cada tripulant decideix, un cop realitzada la seva intervenció, a qui passa el llibre sonda i des de la sala de control es registren els moviments i es reben fotos i vídeos que s’actualitzen als mapes de seguiment.

Exposició Sondes de Paper Santpedor

Sondes de Paper In Itinere

En aquesta exposició podreu veure, ensumar, llegir i fullejar quatre Sondes de Paper, però n'hi ha dues més In Itinere. La Take The Tour és a Tòkio recollint intervencions d'artistes locals, i la TOTS FEM BAGES s'està movent per la comarca difonent el missatge contra el racisme i la xenofòbia. Esperem que aviat retornin a casa ben carregades d'art i es puguin incorporar a les properes exposicions.

FINS 13/06
divendres

IIIª Exposició Sondes de Paper

Exposició Sondes de Paper SantpedorLa tercera exposició dels llibres d'artista itinerants Sondes de Paper es realitzarà a Santpedor. Hi trobareu les 4 sondes inicials que ja han tornat a casa carregades de mostres artístiques després dels seus viatges -Pionera, System Error, Insomnia i Tempus Fugit-, amb mapes dels itineraris. De 21 de novembre fins el 13 de maig

Biblioteca Pare Ignasi Casanovas
Carrer Roger de Flor
Santpedor, Barcelona

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2014 en un mapa més gran

relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials