4ª Exposició Sondes de Paper

Exposició llibres d'artista Santpedor

Després de passar pel Konvent.0, l'Escola d'Art de Manresa i la Biblioteca de Santpedor, podreu visitar els sis primers llibres d'artista col·lectius a la Llibreria Papasseit en la que serà la quarta exposició de Sondes de Paper

Sondes de Paper amb itineraris

llibres d'artista col·lectius itinerants

Les sondes de paper són llibres d’artista col·lectius que naveguen de mà en mà recollint mostres artístiques de les diferents persones que van prenent el relleu. Cada tripulant decideix, un cop realitzada la seva intervenció, a qui passa el llibre sonda i des de la sala de control es registren els moviments i es reben fotos i vídeos que s’actualitzen als mapes de seguiment.

Les dues novetats, de caràcter social

Les dues noves Sondes que podreu veure i fullejar respecte l'anterior exposició tenen un marcat carècter social. La Tots Fem Bages ha difós i recollit el missatge contra el racisme i la xenofòbia a la comarca del Bages.

Irene vendrell, Sonda TOTS FEM BAGES

La Activem els Buits (en construcció però que també veureu a l'exposició), és una Sonda de suport al grup del mateix nom que es dedica a visivilitzar i sensivilitzar sobre la quantitat d'edificis buits que hi ha a la ciutat de Manresa -una de les ciutats de Catalunya que en té el percentatge més elevat.

Sondes de Paper In Itinere

En aquesta exposició podreu veure, ensumar, llegir i fullejar sis Sondes de Paper, però n'hi ha una In Itinere. La Take The Tour és a Tòkio recollint intervencions d'artistes locals. Esperem que algun dia retorni a casa ben carregada d'art i es pugui incorporar a les properes exposicions itinerants.

Inauguració i Pintem contra el racisme

L'exposició s'inaugurarà el proper divendres dia 14 a les 8 del vespre, amb la presència esperada de bona part de la cinquantena d'artistes que han participat en les Sondes col·lectives. Just el dia següent, es durà a terme l'acte Pintem contra el racisme, en el que dos artistes pintaran un mural a la Plaça del Mercat que simbolitzarà la 11ª pàgina de la sonda Tots Fem Bages contra el racisme.
Us esperem a les dues activitats!

14/11—12/12
horari llibreria

4ª Exposició Sondes de Paper

Exposició Sondes de Paper Llibreria PapasseitLa quarta exposició dels llibres d'artista itinerants Sondes de Paper es realitzarà a la Llibreria Papasseit. Hi trobareu les 5 sondes que ja han tornat a casa carregades de mostres artístiques -Pionera, System Error, Insomnia, Tempus Fugit i Tots Fem Bages-, amb mapes dels itineraris, més la nova Activem els Buits. Del 14 de novembre fins el 12 de desembre

Llibreria Papasseit
Pl. Gispert, 2, Manresa, Barcelona
relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials