Fullam de tardor al Tocats de Lletra

21-10/8-11
exposició

CAMALEÒNICS

Ferran Cerdans Serra torna a l’exposició de Foto Art Manresa al Festival de poesia Tocats de Lletra, enguany dedicat als “escriptors camaleònics”. En aquesta ocasió, però, no ho fa amb una fotografia sinó amb un llibre. Des del 21 d'octubre fins al 8 de novembre.

Sala Espai7, Biblioteca del Casino
Passeig de Pere III, 29, Manresa, Barcelona

Tocats de Lletra Camaleònics

Camaleònic: canviant de color, d’actitud, de forma, d’idees, de vida, d’art..... tot s’hi val en aquest projecte de FOTO ART MANRESA, l’important és no estancar-se, el canvi constant que ens porta a nous i desconeguts camins...

Fullam de Tardor; Ferran Cerdans Serra

Totes les arts serveixen per expressar la nostra visió del món, però en ocasions la millor opció és un text, en altres una imatge, en altres un dibuix... a voltes necessitem canviar de tècnica per seguir-nos expressant, i entrem així en mons desconeguts. Esdevenim una mescla camaleònica que intenta expressar-se en un llenguatge natural, adaptat, per transmetre missatges que d’altres maneres quedarien limitats. O serien impossibles.

Fullam de tardor a Tocats de Lletra

Venim de la natura, hi pertanyem i tornem a ella. Per això no ens cal vestir de camuflatge per fer-nos fulles i arbres: els colors els duem de fàbrica. Pots ser tan camaleònic com vulguis, però per posar-te els colors de fora has de dur-los a dins.

relacionat
Compartir a les xarxes socials