Exposició Vi_Suals 2016 a Manresa

01/06-10/07
Exposició

Vi_Suals 2016: Color D_Vi

Doble participació a les exposicions d'enguany del projecte Vi_Suals: una tela pintada exclusivament amb vi i les fotografies artístiques associades al procés.

A càrrec de:

Des de l'1 de juny fins al 10 de juliol.

Color D_Vi
Plaça Sant Domènec
Manresa, Barcelona

Participació a Vi_Suals per partida doble

Enguany tinc el plaer de participar en dues de les exposicions de Vi_Suals, dedicat en aquesta ocasió als colors del vi, amb l'obra "Un mar de paraules". D'una banda, participo a la mostra efímera d'art urbà, amb la tela cal·ligrafiada i pintada emprant només vi. De l'altra, m'han convidat també a l'exposició de fotografia de FotoArt, en la que aporto 3 imatges que he fet mentre estava pintant la tela.
La tela ha estat tot un repte per a mi, ja que mai no havia escrit sobre teixit i tampoc no tenia cap experiència en gran format. Al final he quedat molt satisfet amb el resultat, ara falta saber com els veieu vosaltres!

Obra de Ferran Cerdans Serra, Vi_Suals 2016 Color D-Vi, Manresa

Un mar de paraules

“Els pobles del mediterrani començaren a emergir de la barbàrie quan van aprendre a conrear l’olivera i el cep.”; Tucíclides, s. V a.c.

Ferran Cerdans Serra, Vi_Suals 2016 Color D-Vi, Manresa

Vi, tanins de raïm, aigua salada... la cultura del vi ens és comuna amb altres pobles de la Mediterrània, una mar que ens comunica però que, avui, ens fa de frontera. Moltes vegades mortal. Els peus que trepitjaven el raïm per fer most, potser són ara els peus descalços dels refugiats, tot en el mateix llit d’una cultura comuna. Del passat al present en un món que, com deia Tucíclides, està començant a emergir de la barbàrie. Encara. Quan plouen tragèdies per totes bandes, és difícil no naufragar en el mar de paraules i bones intencions amb el que ens reguen cada dia. Haurem de continuar conreant l’olivera i el cep.

Programació Vi_Suals 2016

Dins de l'extensa programació, els actes dels que formaran part la tela i les imatges són els següents:

DIMECRES 1 DE JUNY:

20 h : Inauguració de l’exposició de Foto Art Manresa “Color D_Vi”.
Participants: Josep Brunet, Ferran Cerdans, Joan Ant. Closes, Ricard Escudero, Felip Freixanet, Gabriel Montes, Yolanda Pradas, Jordi Preñanosa, Genís Sáez, Robert Santamaria, Ignasi Trapé i Pura Travé.
Sala d’exposicions de la Plana de l’Om. Exposició del 31 de maig al 5 de juny.
A continuació conferència-demostració amb Joan Soler i Marta Arañó
Auditori de la Plana de l’Om. Plana de l’Om, 6. Manresa

DISSABTE, 4 DE JUNY

12 h : Del blanc i negre al color.
120 anys de projeccions de cinema a Manresa. Pl. Fius i Palà. Manresa.
De 17 a23 h: Mostra d’art i vi.
Mostra de vins dels cellers de la DO Pla de Bages amb Les Cuineres del Bages.
Pl. Sant Domènec, Manresa.
Inauguració: 19:00 -Mostra d’art efímer urbà a càrrec de 15 artistes que presenten les seves creacions inspirades en el Color D_Vi.

DEL 8 DE JUNY AL 10 DE JULIOL

Exposició vi_SUALS.16. “Color D_Vi”. Les obres artístiques, fotogràfiques i audiovisuals quedaran exposades al Museu de la Tècnica de Manresa de dimarts a diumenge de 10 a 14 h.


Programació complerta [pdf]


NOTA: Personalment només podré assistir a la inauguració de l'exposició de fotografia de FotoArt Manresa, el dia 1 de juny. A la inauguració de la Mostra d'Art i Vi del dia 4 no podré ser-hi ja que tinc fira i presentació a Bellprat Vila del llibre. Un cop a la setmana posterior, com sempre si voleu quedar només m'heu d'escriure i anem a visitar les obres al Museu de la Tècnica. Gràcies!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
Compartir a les xarxes socials