Llibres Artesans a l'Embarrat

26-27/06
divendres i dissabt

ARTBOOK Embarrat

Tornem al Festival de creació contemporània de Tàrrega, que en aquesta segona edició cerca consolidar-se com un dels referents a Catalunya. Participem a l'exposició ARTBOOK i al mercat del llibre a l'interior de Cal Trepat. Divendres 25 i dissabte 27 de juny.

Museu Fàbrica J. Trepat
Av. Josep Trepat i Galceran, s/n
Tàrrega, Lleida

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquest ARTBOOK hi trobareu les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes; alguns exemplars del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

El Festival

Des de les naus modernistes del Museu Trepat de Tàrrega (Lleida), origen de la transformació social i industrial a les terres de Lleida, s’impulsa la segona edició d’EMBARRAT. Festival de Creació Contemporània.

EMBARRAT és un festival pluridisciplinar i transversal que recull les tendències més actuals en el món de l’art i la creació contemporània, alhora que dóna visibilitat i impuls a l’obra dels nous creadors emergents que utilitzen la experimentació i la exploració de nous llenguatges artístics com a via d’expressió.
Dates: Del 26 de juny al 5 de juliol de 2015

Lloc: Museu Trepat - diferents espais de Tàrrega (Lleida)
Organitza: INTERSECCIÓ i el Museu Trepat
Direcció: Natàlia Lloreta i Jesús Vilamajó

notícies: