Llibres Artesans de Fira d'Art!

15-16/08
cap de setmana

25ª Fira d'Art de Salàs

Llibres Artesans participa amb els llibres manuscrits, pintats i enquadernats a mà per l’autor, Ferran Cerdans Serra, en aquesta cita, punt de trobada de col·lectius de pintors, escultors, fotògrafs, dibuixants, etc.
Us hi esperem els dies 15 i 16 d'agost.

Fira d'Art de Salàs
Cases del poble, Salàs de Pallars, Lleida

Una fira amb tradició

Després de més de vint anys, la Fira d’Art de Salàs és una realitat plenament consolidada, una cita ineludible que ha convertit la població en un punt de trobada de col·lectius de pintors, escultors, fotògrafs, dibuixants… en un espai singular per l’arquitectura dels espais expositius. Inicia una nova etapa marcada per un lligam al territori, posa en valor els creadors locals i comarcals, sense excloure la participació a artistes foranis. La fira se centra en les arts plàstiques i visuals, però està oberta a d’altres activitats que la complementin i enriqueixin. Més informació a la web firadartsalas.cat.

Llibres Artesans que hi trobareu

Per aquest mercat teniu les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes, un parell d'exemplars dels nous Fullam de tardor; alguns exemplars del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Fulles manuscrites a Llibres Artesans

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2015

relacionat
Compartir a les xarxes socials