Llibres Artesans torna a Manresa!

29/11
diumenge

Fira de Sant Andreu

Llibres Artesans torna a Manresa amb els texts propis de Ferran Cerdans Serra: contes curts, microcontes, aforismes i poemes recollits en llibres, manuscrits o bé impresos, però sempre dissenyats i fets a mà per l’autor. Diumenge 29 de novembre durant tot el dia.

Espai Artesans del Bages
C/ Angel Guimerà, Manresa, Barcelona

La Fira de Sant Andreu a Manresa

Aquesta antiga fira fou concedida a la ciutat per un privilegi del rei Jaume II l’any 1311. Diu la tradició que durant la fira havia estat costum que les fadrines firessin llurs galants, i en aquest sentit diu el refrany: "Per Sant Andreu, la pubilla fira l’hereu. Per Sant Andreu, paga la noia, si no li sap greu". Les fadrines, per defensar-se del costum, responien: "Per Sant Andreu, cada u paga el seu, encara que li sàpiga greu". Actualment la fira, convertida amb una mostra de productes provinents d’arreu de Catalunya, està organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa i es celebra el diumenge més proper a la diada de Sant Andreu, el 30 de novembre. L’al·licient d’aquesta fira, és la gran afluència tant de públic com d’artesans, que a cada edició permeten aconseguir millorar els resultats d’anteriors. A redós del passeig podem trobar ota mena d’articles: decoració, roba, complements de la llar, catifes...

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquest espai hi podreu veure les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes, varis exemplars dels nous Fullam de tardor en colors de tardor; alguns exemplars del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials