Tornem a la Fira de Sant Miquel

28/09
diumenge

Fira de Sant Miquel

El Costumari Català ja parlava de la Fira de Sant Miquel com un esdeveniment social. Santpedor conserva encara l’estructura medieval dels carrers i aposta pels productes naturals i ecològics amb una reedició amb músics al carrer, exposicions, xerrades... i Llibres Artesans. Vindreu?Diumenge 28 de setembre,de 10:00 a 20:00.

Carrer Ample, 5, Santpedor, Barcelona

Una fira amb molta història

El Costumari Català de Joan Amades ja parlava de la Fira de Sant Miquel com un veritable esdeveniment social i comercial. Santpedor conserva l’estructura medieval dels carrers i aposta cada any pels productes naturals i ecològics amb una reedició amenitzada: músics al carrer, exposicions, xerrades... i degustacions del plat típic de la Fira: la cabra estofada!

Aquesta Fira s'ha convertit avui en dia en la FIRA DE PRODUCTES NATURALS I ECOLÒGICS AMB ARTISTES AL CARRER. Té com a objectiu potenciar la qualitat dels productes i l’artesania, així com promocionar la creació artística local. Els productes naturals i ecològics, el respecte al medi i l’artesania de qualitat tindrà una especial rellevància i preferència.

Com s'arriba a la Fira de Sant Miquel?

La parada de Llibres Artesans s'ubicarà enguany al C/ Ample n.5 de Santpedor. Us hi esperem!

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2014 en un mapa més gran

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials