Llibres Artesans i fullam de tardor

18/10
diumenge

Fira de Tardor de Navàs

Aquesta és una de les fires més antigues de la Catalunya interior i en 13 anys de Llibres Artesans encara no hi havia participat, així que només puc dir que: Quines ganes! És un programa complert en tres dies però la Fira d’Artesania és només l’últim; ens veiem per allí! Diumenge 18 d'octubre, de 10 matí a 8 vespre.

34ª Fira d'Artesania
Plaça de l’Ajuntament, Navàs, Barcelona

83ª Fira de Tardor de Navàs

Llibres Artesans participa per primera vegades després de 13 anys de llibres manuscrits, en una de les fires més antigues de la Catalunya interior: la Fira de Tardor de Navàs 2015. És un programa complert en tres dies, que inclou una Mostra de Verema i productes ecològics, però la Fira d’Artesania és diumenge.

Diumenge, 18

Durant tot el diumenge parades d'artesans: joies, manualitats, brodats, roba i complements, alimentació... i Llibres Artesans
A partir de les 10 del matí, a la Plaça de l’Ajuntament: XV TROBADA DE PUNTAIRES.
De 10:00 a 14:00 h i de 16:00 a 19:00 hores, a la sala d’actes de l’Escola Municipal de Música: EXPOSICIÓ D’ARTISTES LOCALS.
A les 12 del matí, a la Plaça de l’Ajuntament: XXV RODA D’ESBARTS DE LA CATALUNYA CENTRE.
De les 4 a les 7 de la tarda, a la Plaça de l’Ajuntament: JOCS PER LA MAINADA. A càrrec de Tombs Creatius.
A les 5 de la tarda, a la Plaça de l’Ajuntament: SARDANES amb la Cobla Lluïsos de Taradell.

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquest espai hi podreu veure les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes, varis exemplars dels nous Fullam de tardor en colors de tardor; alguns exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Xiuxiueigs, Flascó d'essències curatives i Ànimes nues. També hi trobareu una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Fulla sobre fulla, Llibres Artesans

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2015

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials