La primera vegada al País Valencià!

07/05
dissabte

III Fira del Llibre d'Ares

Amb molta il·lusió creuem l’Ebre per primera vegada amb els Llibres Artesans i ens dirigim al sud per participar en una Fira del Llibre molt especial; si sou de la zona us hi espero i ens coneixem!Dissabte dia 7 de maig, de les 11 del matí a 2/4 de 8 del vespre.

Recinte Fira del Llibre
Plaça Major, Ares de Maestrat, Castelló

Una fira que és punt de referència

L'interior de Castelló té molt a oferir, Ares n'és un clar exemple. Per això el 2014 vam decidit encetar La Fira del llibre, una jornada que ens ha de permetre potenciar la cultura de la comarca, a la vegada que apropar la literatura als pobles menuts i així poder descobrir autors i obres de la contornada.

Mitjançant la paraula escrita, contada i cantada, gaudirem d'un dia festiu i lúdic per a apropar la cultura al mateix temps que potenciar la nostra llengua entre grans i menuts.

Esperem, amb aquesta segona edició, consolidar-nos com un altre punt de referència en el calendari per a ser un lloc de trobada de persones i iniciatives que ens facen créixer personal i socialment.

Més informació al blog Fira del Llibre d'Ares.

Llibres Artesans novetats de Sant Jordi

Aquest 2016 duem força novetats per la Diada. Com a plats forts, cinc llibres nous amb molta entitat dins del projecte: Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

El nou llibre de la Sarah Dahan Al otro lado del bosque, les primeres sèries del Fullam de primavera i la segona sèrie del llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull. Finalment, el nou poemari manuscrit, el primer des de 2008, que s’anomena Gira-sol nocturn -en aquesta imatge, les cobertes de l'aquarel·lista Eva Elias:

Cobertes obra original Eva Fortuny per al Gira-sol nocturn

Els clàssics sempre repeteixen!

D'altra banda, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez. A més, duré també exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i Flascó d'essències curatives, així com de l'Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Escrits en tinta invisible, de Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Llibres Artesans amb Tigre de Paper Edicions.

ELlibres Artesans de Ferran Cerdans Serra i Tigre de Paper Edicions

En aquesta fira no només podreu veure, fullejar, llegir i comprar els Llibres Artesans de relats breus, aforismes, microcontes i poemes: també tindreu disponible bona part del catàleg dels companys de cooperativa Tigre de Paper Edicions. Recordeu que, en totes les fires no artesanes, si hi ha parada de Llibres Artesans també hi ha els llibres de narrativa crítica, assaig, novel·la i poesia de Tigre de Paper.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials