Llibres i cerveses artesanes, la millor combinació!

15/10
dissabte

Fira Cervesa Artesana d'Igualada

Fira Cervesa Artesana d'IgualadaTornem al mercat RECREA'T de productes artístics, nova artesania i creativitat del territori amb els Llibres Artesans, però en aquesta ocasió coincidint amb la primera fira de cerveses artesanes que es fa a Igualada. Una gran combinació!
Dissabte 15 d'octubre, 10:00 - 14:00.
La Bastida del Rec, Igualada (BCN).

Seguim participant en aquest projecte de la Bastida del Rec que cerca establir un punt de trobada per artistes i creadors en contacte amb el seu públic.

Una iniciativa de La Bastida

laBastida és una associació sense ànim de lucre nascuda l’octubre de 2011 gràcies a un grup de persones que van fer possible un festival al barri del Rec d’Igualada. Amb l’èxit i la gran acollida que va tenir el rrrrec Festival, l’organització decideix establir-se com a associació. Amb la seva constitució pretenem donar continuïtat a aquesta i a moltes altres iniciatives artístiques i culturals pel barri i la ciutat.

Espai social i artístic

laBastida t’obre les portes al RECREA’T. Un espai on podràs venir a donar un vol, a prendre un te i xerrar amb els amics, a fer contactes amb altres persones dels teus mateixos interessos, a descobrir coses que et poden agradar, un lloc on poder anar a passar una bona estona amb música i ambient. Un petit/gran món de cultura, esdevé real cada primer diumenge de mes al barri del Rec d’Igualada. RECREA’T vol ser una trobada de tot tipus de creadors i artesans de diferents disciplines, plàstics/gràfics.

1a. Fira de la cervesa artesana d’Igualada.

La idea, d’en Bernat Dàmaso (assesor cerveser) i Diego Paqué (Latiovisual) ha estat molt ben rebuda per part de laBastida i hem decidit de treballar-hi plegats celebrant també el Recreat.
Així doncs la 1a. Fira de la cervesa artesana d’Igualada + RECREA’T, tindrà lloc el proper dia 15 d’octubre a laBastida a partir de les 11h fins la nit, on també podreu gaudir dels concerts de Peter Coates, Berni Armstrong, La Guineueta i Diego Paqué.
Hi haurà servei de menjar, tapes i fideuà i bona gent!

Llibres Artesans que hi podreu veure, llegir, ensumar...

Primer de tot, Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor. Aquest recull està tenint molt èxit i és, sens dubte, el que desapareix més ràpidament de tots els retallables, si exceptuem les múltiples edicions del Màximes i mínimes, és clar!

Llibre narrativa Gota malaia

Novetats i noves sèries de llibres manuscrits

Comptarem també amb les noves sèries dels llibres poema manuscrits Ànimes nues, Xiuxiueigs i Escrits entinta invisible, així com la primera sèrie del nou Gira-sol nocturn. Aquesta última novetat he trigat més d'un any en donar-la per acabada; literatura a foc lent!

Llibre poema Ànimes nues de Ferran Cerdans

Llibre poema Gira-sol nocturn de Ferran Cerdans

Punts de llibre manuscrits

Finalment, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez, així com la nova sèrie del DKO (en preparació).

Punts Eva Elias manuscrits per Ferran Cerdans Serra

També tindreu disponibles els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan.

Per completar la parada, els ja clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials