Ens estrenem a Tordera

19/10

Llibres Artesans a la Fira del Conte de Tordera

Fira del Conte de Tordera

Amb novetats importants tant pel que fa a les activitats, amb major participació d'entitats i d'escoles, com amb la presència d'escriptors/es i d'il·lustradors/es de renom, Llibres Artesans participa enguany, per primera vegada, a aquesta fira. Dissabte 19 d'octubre, entorn de la Plaça de l'Església i del centre històric de Tordera (Barcelona).

Una fira molt completa

La Fira del Conte està pensada com a una eina de dinamització cultural i comercial pel municipi, adreçada a tots els públics i en especial al familiar. La Fira compta amb activitats relacionades amb la promoció de la lectura a través dels contes infantils i la narrativa juvenil, així com amb el reconeixement de la il·lustració com a disciplina artística.

Durant el transcurs de la fira, els visitants poden participar de les activitats i tallers programats a l'entorn de la plaça de l'Església, així com visitar i comprar al comerç local i a les diferents parades que instal·len les llibreries, les editorials, els artesans i les entitats a l'entorn de la plaça i del centre històric.

A la parada de Llibres Artesans podreu participar en el taller de llibretes reciclades.

ALAI, el nou foto llibre

Si veniu a visitar la parada de Llibres Artesans podreu veure la maqueta original i les 3 primeres postals del foto llibre ALAI, que és una obra per a totes les edats, també infantil i juvenil.

Foto llibre ALAI. Fotografia, texts i disseny: Ferran Cerdans Serra, 2007/2019.

Adoptar una gossa és rescatar més d’una vida: la que viu, la que et regala, la que compartiu… i potser la teva pròpia. El foto llibre ALAI mostra una relació en llibertat amb una podenca adoptada, i intenta conscienciar sobre tota la vida que tenen al davant els gossos rescatats. El llibre és un conjunt de 25 postals, recollides en un disseny únic, i un compendi de texts. Per aconseguir el finançament necessari hem programat una campanya de micromecenatge al Verkami. Una part dels beneficis es donaran al Refugi Aixopluc, d’on va sortir l’Alai.

Foto llibre ALAI. Detall de la corretja, que subjecta el grup de 25 postals. Ferran Cerdans Serra, 2007/2019.

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials