Mercat de l'Ecoxarxa

10/02/19
cap de setmana

Mercat de l'Estraperlo de Navarcles, 2019

Mercat de l'Estraperlo

En aquesta primera cita de l'any, Llibres Artesans, que forma part de l'Ecoxarxa del Bages des de 2011, participa al Mercat de l'Estraperlo de Navarcles. Intercanvi i moneda social, bon ambient, paella popular, xerrades... us hi esperem!
Diumenge 10 de febrer; de 10:00 a 16:00; Plaça de la Vila de Navarcles (Barcelona).

Mercat en moneda social

El diumenge 10 de febrer tenim cita a la Plaça de la Vila de Navarcles. Farem el primer Mercat de l’Estraperlo de l’any en el marc del Mercat Sostenible que organitza l’Ajuntament de Navarcles per la Festa Major d’Hivern del poble.

Com sempre, serà una ocasió per intercanviar, comprar i vendre productes locals, ecològics, artesanals i artístics fets a la comarca. I sobretot per a passar una bona estona. A més del mercat, hi haurà activitats pels petits i xerrades i també la tradicional Paella Popular vegetal.

La moneda social de l'Ecoxarxa, l'hora, està integrada amb la resta de monedes de la Xarxa d'Economia Social i Solidària, de manera que podeu venir a fer intercanvi amb qualsevol moneda local de la XES.

Mercat Estraperlo de Navarcles, 2019

Què és l'Ecoxarxa del Bages?

A Bona Hora (l'ecoxarxa del Bages) és una comunitat d’intercanvi de béns i serveis amb moneda social; una xarxa de persones que volem cobrir les nostres necessitats localment, a través de l'intercanvi directe o de l'ús d'una moneda social pròpia, cercant establir unes relacions comercials més justes, properes i transparents. La moneda social de l'ecoxarxa del Bages es diu hora, ℏ. Es basa en l’hora de treball, un valor real, proper i constant, en comptes d’un valor fictici com l’euro. Aquesta moneda ens permet fer intercanvis multilaterals entre les persones que formem l’ecoxarxa.

Llibres artesans que hi trobareu

Pel que fa als llibres poema manuscrits, veureu alguns exemplars de les noves sèries del Gira-sol nocturn, amb cobertes a l'acrílic de l'autor, així com Xiuxiueigs, Ànimes nues i Petjades obagues amb les cobertes art original de l'Eva.

Xiuxiueigs, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes Eva Elias

Gira-sol nocturn, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, sèrie en acrílic de l'autor

Aiguades i punts de llibre

A la parada hi trobareu també l'obra conjunta amb l'aquarel·lista Eva Elias: texts propis manuscrits per Ferran Cerdans Serra sobre les Boscúries, Flors d'aigua i Aquarel·la infantil, així com els ja habituals punts manuscrits.

Gatunades manuscrites. Aquarel·la original de l'artista Eva Elias, text manuscrit de Ferran Cerdans Serra.

Miratge, sèrie BOSCÚRIES. Aquarel·la de l'artista Eva Elias.

Dos ocells; aquarel·la de l'Eva Elias, texts de Ferran Cerdans Serra manuscrits per l'autor.

Punts de llibre de l'aquarel·lista Eva Elias, amb texts manuscrits de Ferran Cerdans Serra

Micronarrativa per compartir

L'últim llibre de micronarrativa retallable és el Cítrics breus, aforismes i microcontes cítrics i refrescants. A més de les 51 peces originals que conté, hi trobareu també el Micromenta i del Gota malaia. Tots aquests llibres són fets a mà per l'autor, en el format de disseny propi retallable, impresos per duplicat i microperforats per arrencar i compartir, escampar, regalar...

CÍTRICS BREUS, micronarrativa per compartir, Ferran Cerdans Serra 2017/18

Revista d'autor Un Mar Degota

Les persones que hi esteu subscrites, podreu recollir el vostre exemplar de la revista d'autor Un Mar Degota número 11. També seria un bon moment, si teniu el llibre anual pendent, per escollir el vostre llibre manuscrit o bé l'aquarel·la de l'Eva Elias!

Un mar degota n. 7, revista d'autor de Ferran Cerdans Serra

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials