Anem de Festa de la Verema!

24-25/09
cap de setmana

Festa de la Verema

Festa de la Verema 2016 Oller del MasTrobareu els Llibres Artesans de Ferran Cerdans a la Festa de la Verema 2016, a la finca Oller del Mas, mesclats en un ambient increïble de música, gastronomia, disseny, artesania... i molt vi!
Dissabte 24 i diumenge 25 de setembre.
Oller del Mas, Carretera de Igualada C37Z, km 91, 08241 Manresa, Barcelona

Festa de la Verema 2016

Amb molta il·lusió participarem per primera vegada a la Festa de la Verema 2016, a la finca Oller del Mas, molt a prop de Manresa. L'anterior va ser tot un èxit, així que esperem que aquesta sigui encara millor amb la col·laboració de tots vosaltres. Una cita directament relacionada amb el vi i la gastronomia, però en la que podreu gaudir també d'artesania, entre la que hi trobareu els Llibres Artesans. Salut!

Horaris MERCAT Festa de la Verema

Dissabte 24: 11h a 19h. Diumenge 25: 11h a 15:00h.

Programació complerta

Podeu consultar la programació complerta, activitats, concursos, espais, etc. de la Festa de la Verema al lloc web www.festaverema.com.

Llibres Artesans que hi trobareu

Primer de tot, Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor. Aquest recull està tenint molt èxit i és, sens dubte, el que desapareix més ràpidament de tots els retallables, si exceptuem les múltiples edicions del Màximes i mínimes, és clar!

Llibre narrativa Gota malaia

També hi podreu llegir, el llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull (només queda un exemplar a dia d'avui i no en faré més).

Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

Novetats importants en llibres manuscrits

Comptarem també amb la nova sèrie del llibre poema manuscrit Ànimes nues, així com la primera sèrie del nou Gira-sol nocturn. Els propers dies aniré publicant més imatges d'aquesta última novetat que he trigat més d'un any en donar per acabada; literatura a foc lent!

Llibre poema Ànimes nues de Ferran Cerdans

Llibre poema Gira-sol nocturn de Ferran Cerdans

Punts de llibre manuscrits

Finalment, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez, així com la nova sèrie del DKO (en preparació).

Punts Eva Elias manuscrits per Ferran Cerdans Serra

També tindreu disponibles els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan.

Per completar la parada, els ja clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials