Festival Rrrrec a Igualada

05/09
dissabte

RECREA'T al Rrrrec

El RECREA’T és un espai social artístic en el que es pot veure la feina d’artistes i artesans i parlar sobre les noves creacions que hi presenten. Visitar el RECREA’T és encertar-la segur, i més en aquesta ocasió que coincideix amb el Festival Rrrrec! Dissabte dia 5 de setembre, 10:00-14:00

La Bastida
Carrer Creueta, 31, Igualada, Barcelona

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquest espai hi podreu veure les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes, un parell d'exemplars dels nous Fullam de tardor; alguns exemplars del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Programació del Rrrrec Festival

La cinquena edició del rrrrec festival ja és a punt. Se celebrarà el proper dissabte 5 de setembre a l’espai que l’associació laBastida té al barri del Rec, a Igualada.

Aquest festival, que en la seva primera edició significà el punt de partida de l’associació, s’ha consolidat com a proposta musical de qualitat i ha esdevingut per a molts l’última gran cita musical de l’estiu. Albert Pla, Adrià Puntí, Anímic, Mujeres i Me &theBees, entre molts d’altres, ja han tocat al Rec igualadí, el barri històric industrial que laBastida reivindica com a espai de cultura i de futur a la capital de l’Anoia.

Com és habitual, el festival oferirà, a més dels concerts de música en horari de tarda-nit, activitats en horari matinal. Com en l’any anterior, s’hi inclourà una nova edició del RECREA’T, l’espai social, artístic i d’intercanvi que l’associació proposa mensualment. Al mateix temps, els més menuts podran participar dels tallers que l’associació, en col·laboració amb l’espai igualadí InQuiet, han creat per a l’ocasió.

A partir de les set de la tarda començarà a sonar la música de RED PÈRILL, el projecte de l’igualadí Marc Mateu, primer concert d’un total de sis que s’allargaran fins la matinada. FERRAN PALAU, que ja va participar del rrrrec l’any anterior amb els Anímic, tocarà les cançons del seu segon disc, Santa Ferida, en aquesta ocasió acompanyat d’en Joan Pons (El Petit de Cal Eril). MIQUEL SERRA vindrà des de Mallorca per interpretar alguna de les seves joies musicals i donarà pas als barcelonins THE ZEPHYR BONES, que amb la seva música ompliran d’estiu laBastida. OCELLOT tocaran passada la mitjanit, una hora ideal per a la seva proposta psicodèlica. DECO PILOT estan convençuts de ser la sorpresa del festival; seran els últims abans d’acabar la festa amb la parella de dj’s CHEMICAL COUSINS.

Una de les novetats d’aquesta edició és l’espai on se celebrarà el festival. Enguany, l’escenari se situarà dins del pati de laBastida. L’altra novetat és el menjar, que se servirà al llarg de tota la jornada de tarda-nit, mentre durin els concerts, gràcies a la presència de dues foodtrucks.

Activitats de matí, música en directe, sopar… jornada complerta per celebrar la cinquena edició del rrrrec festival, a Igualada, el proper dissabte 5 de setembre.

Una iniciativa de La Bastida

laBastida és una associació sense ànim de lucre nascuda l’octubre de 2011 gràcies a un grup de persones que van fer possible un festival al barri del Rec d’Igualada. Amb l’èxit i la gran acollida que va tenir el rrrrec Festival, l’organització decideix establir-se com a associació. Amb la seva constitució pretenem donar continuïtat a aquesta i a moltes altres iniciatives artístiques i culturals pel barri i la ciutat.
Més informació a la seva web: http://labastida.cat/

Espai social i artístic

laBastida t’obre les portes al RECREA’T. Un espai on podràs venir a donar un vol, a prendre un te i xerrar amb els amics, a fer contactes amb altres persones dels teus mateixos interessos, a descobrir coses que et poden agradar, un lloc on poder anar a passar una bona estona amb música i ambient. Un petit/gran món de cultura, esdevé real cada primer diumenge de mes al barri del Rec d’Igualada. RECREA’T vol ser una trobada de tot tipus de creadors i artesans de diferents disciplines, plàstics/gràfics.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2015

notícies: