Tornem al Fesfira de Torelló!

02/07
dissabte

FESFIRA al FESTUS

Després d'un parèntesi de dos anys, tornem amb moltes ganes al Fesfira, petit mercat artístic programat dins del Festival d'Arts al Carrer FESTUS de Torelló, que si no el coneixeu ja va sent hora! Imprescindible.
Dissabte dia 2 de juliol, de les 16:00 a les 24:00.

Fesfira al Festus
Plaça Nova, Torelló, Barcelona

FESTUS, Festival d'Art al Carrer

"Arribem a la 19a edició del Festus i seguirem donant visibilitat a propostes i espectacles de nova creació i apostant per nous llenguatges i per la multidisciplinaritat, recuperant i potenciant l’espai de carrer com a escenari.
Durant dos dies, el Festus acull propostes d’arts escèniques, musicals o visuals, que ofereixen una mirada transversal i contemporània més enllà de la tradició de cada una de les disciplines. POSEM CARES A L’ART!"

Més informació a la web festusfestival.com.

Espai FESFIRA al FESTUS

"El Fesfira és un petit mercat que vol mostrar i vendre al públic el treball artístic, realitzat des de disciplines com, el disseny gràfic i tèxtil, la il·lustració, la joieria, la pintura, els mobles, la música, la literatura…
Des del Fesfira volem ensenyar a la gent que a part de les grans produccions, les peces petites fetes artesanalment i amb cura tenen un gran valor i haurien de ser potenciades comercialment.
El FesFira tindrà lloc a la tarda del dissabte 2 de juliol a la pl. Nova, just el centre de Torelló."

Llibres Artesans que hi trobareu

A la parada de Llibres Artesans del Fesfira hi trobareu varis llibres nous amb molta entitat dins del projecte: Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

El nou llibre de la Sarah Dahan Al otro lado del bosque, i la primera sèrie del Fullam, llibre de temporada; es tracta per tant de la versió "Fullam de Primavera":

Fullam de primavera, Ferran Cerdans Sera, Llibres Artesans, 2016

Els clàssics sempre repeteixen!

D'altra banda, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez. A més, duré també exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i Flascó d'essències curatives, així com de l'Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Escrits en tinta invisible, de Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials