VISCA LA FLIA!

17/09
dissabte

FLIA #4

Nova edició de la Fira del Llibre Independent Autoeditat de Barcelona, que surt al carrer per reivindicar la legitimitat de crear, decidir i expressar-nos lliurement, en contra de la cultura com a mercaderia.Dissabte 17 de setembre,a partir de les 10:00 h i durant tot el dia.

Àgora Juan Andrés
Carrer l'Aurora, el Raval, Barcelona

Àgora Juan Andrés Benítez

Llibres Artesans torna a la FLIA amb més ganes que mai i amb moltes novetats; no us perdeu aquesta cita imprescindible a Barcelona! En aquesta ocasió en un espai molt especial que val la pena donar a conèixer.

Un grup de veïns i veïnes han iniciat les tasques de rehabilitació del solar del carrer de l'Aurora amb Riereta per a usos comunitari. Aquest espai està obert a propostes, al servei de la ciutadania, un espai de joc pels infants, de relació pel barri i per a tota mena d'activitats culturals i socials. Els usos es defineixen pels veïns de forma participativa. El solar ocupat, pertany a l'Ajuntament i a SAREB, peró els veïns esperen es respecti com a espai comú pel barri.

"Construïm l'Àgora Juan Andrés Benítez, un espai per al record a la brutalitat i impunitat policial al Raval" ( Agora Juan Andres Benitez)

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquesta edició podreu veure vàries novetats respecte l'any passat. Primer de tot, Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

També hi podreu llegir, el llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull (només queda un exemplar a dia d'avui i no en faré més).

Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

Novetats importants en llibres manuscrits

Comptarem també amb la nova sèrie del llibre poema manuscrit Ànimes nues, així com la primera sèrie del nou Gira-sol nocturn. Els propers dies aniré publicant més imatges d'aquesta última novetat que he trigat més d'un any en donar per acabada; literatura a foc lent!

Llibre poema Ànimes nues de Ferran Cerdans

Llibre poema Gira-sol nocturn de Ferran Cerdans

Punts de llibre manuscrits

Finalment, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez, així com la nova sèrie del DKO (en preparació).

Punts Eva Elias manuscrits per Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan.

Per completar la parada, els ja clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
Compartir a les xarxes socials