Llibres Artesans a la Festa Major Alternativa!

20/02
Dissabte

Mercat FMA d'hivern

El primer Mercat de l’Estraperlo de l’any a Manresa s’emmarca dins l’edició d’hivern de la 25ª Festa Major Alternativa. A més del mercat, hi trobareu música en directe, concurs de caldo, dinar, cercatasques... Us hi esperem amb un munt de propostes! Dissabte 20 de febrer de les 11 del matí a les 3 de la tarda.

Festa major Alternativa
Plaça Puigmercadal, Manresa, Barcelona

Llibres Artesans que hi trobareu

Les novetats per aquest mercat són els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez; el nou llibre de la Sarah Dahan: "Al otro lado del bosque" i finalment algunes fulles de la primera sèrie del Fullam d'hivern.

Llibres manuscrits en acordió; Ferran Cerdans

No hi faltaran però els clàssics: les dues primeres sèries de 2016 dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i Flascó d'essències curatives, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, de Ferran Cerdans Serra, Vides Mínimes i Passions Mínimes, de la Bel Olid, i Un hambre incómoda, el primer de la Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar.

Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Intercanvi i moneda social

Llibres Artesans Ecoxarxa del BagesLlibres Artesans forma part de A Bona Hora (l'ecoxarxa del Bages), una comunitat d’intercanvi de béns i serveis amb moneda social; una xarxa de persones que volem cobrir les nostres necessitats localment, a través de l'intercanvi directe o de l'ús d'una moneda social pròpia, cercant establir unes relacions comercials més justes, properes i transparents. La moneda social de l'ecoxarxa del Bages es diu hora, ℏ. Es basa en l’hora de treball, un valor real, proper i constant, en comptes d’un valor fictici com l’euro. Aquesta moneda ens permet fer intercanvis multilaterals entre les persones que formem l’ecoxarxa. Si passeu pel Mercat de l'Estraperlo de la FMA d'hivern d'aquest dissabte, doncs, i formeu part d'alguna Ecoxarxa podreu emprar les vostres hores en els Llibres Artesans.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
Compartir a les xarxes socials