Primera cita: FUN FAN FEST!

13/02
Dissabte

FUN FAN FEST 2

Segona edició però primera per a Llibres Artesans, la cita que inaugura aquest any amb vosaltres no podia ser millor: tot un Festival del fanzin, l'edició sonora i el llibre, amb 50 propostes diferents! Us hi espero amb moltes ganes! Dissabte 13 de febrer, de les 11 del matí a les 8 del vespre.

Fabra i Coats, Espai Josep Bota
Carrer de Sant Adrià, 20, Barcelona, Barcelona

FUN FAN FEST!

Segona edició d'aquest Festival d'edició independent, dedicada especialment a l'edició sonora. A l’Espai Josep Bota de Fabra i Coats hi trobareu 50 parades de col·lectius d’autoedició gràfica i sonora, tallers, xerrades, presentació de projectes, col·lectiu convidat (Portugal), concerts & visuals.

"El FFF és una trobada de creatius, autors, auto-editors i petites editorials, en format festival, basat en el fanzine i les seves múltiples formes de presentar-se. Junta creatius, proporciona tallers, convida a xerrades, tanca amb concerts i festa.
Desprès de la primera edició del festival i veient quin és el panorama actual de l'autoedició, ens va semblar interessant donar un espai propi a l'autoedició musical, que de vegades co-existeix de manera quasi indivisible amb el suport fanzine i els seus col·lectius editors.
En aquesta segona edició sortirem del paper com a principal mig de difusió de l'autoedició, i farem un pas més fins a un altre univers, el de les onades sonores.
Donarem donçs especial atenció als segells musicals independents que editen principalment material de curta tirada, amb especial atenció als formats i gràfiques que els hi acompanyen."

Programació del Festival

[11h Obertura de portes del festival]

Tallers

11h - 19h Taller Instant Fanzine- sonor i gràfic per LENTEJAS PRESS I Srta Y + hiyohiyoipseniyo
12h - 14h Taller FÀCIL FÀCIL! FES EL TEU FANZINE: CLARA SAEZ
17h - 19h T-SHIRT MUSIC: LA REPRESENTACIÓ GRÀFICA DEL SO.

Xerrades

15h -16h Espai per a la presentació de projectes

Sons del FFF

11h-13h Dj Amenizando
13h-15h PlayaNueva Selector
15h-16h Emisió del Fanzine radiofònic TrendingNoTrending
16h- 17h Presentació de projectes
17h-20h Dublab

[20h Tancament de les parades]

Concerts

21h Ensemble Topogràfic
22h Primo Gabbiano + Visual Pal
23h BzzzBip (Antònia Folguera) + Visuals

Llibres Artesans que hi trobareu

l'any passat va anar bé fins al punt que he començat 2016 pràcticament a zero, però tot i així portaré vàries novetats aquesta primera cita a Barcelona. D'una banda, les dues primeres sèries dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i del Flascó d'essències curatives. Per primera vegada en mesos, tornareu a tenir disponible una nova sèrie del Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Escrits en tinta invisible; Ferran Cerdans

També una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, Un hambre incómoda i el nou "Al otro lado del bosque", de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials