Ens estrenem a Indilletres

1-2/6
FIRA LLIBRE

Llibres Artesans a la Fira Indilletres

INDILLETRES

Participem per primera vegada a la Fira del llibre de la Bisbal d'Empordà. Debats, taules rodones, conferències, recitals poètics, espectacles teatrals, projeccions, vermut literari, presentacions... i Llibres Artesans! Dies 1 i 2 de juny, de les 11 h del matí fins a les 8/9 del vespre, a la Plaça del Castell.

La fira del llibre de l'Empordà

Indilletres va néixer el 2018 gràcies a un grup de veïns que volia organitzar una fira d’editorials independents a la Bisbal d'Empordà. Amb molta il·lusió participem en aquesta segona edició del festival. Amb una trentena d'editorials i un programa amb més de 35 activitats (debats, conferències, tertúlies, recitals poètics, clubs de lectura, contacontes, concerts, presentacions de llibres...), aquest esdeveniment es completa amb concerts de músics com Mazoni, Sanjosex, Roger Mas... L’objectiu és contribuir en el panorama cultural del país, promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i a autors d’aquí i de fora, amb la voluntat d'ajudar a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom.

Obra cal·ligràfica en gran format

En aquesta cita exposarem obra gràfica en gran format del Ferran, basada en microtexts i obra narrativa pròpia.

Llibres artesans manuscrits

Pel que fa als clàssics del projecte literari, durem diversos exemplars de llibres poema manuscrits, en especial les noves sèries del Flascó d'essències curatives i del Petjades obagues amb les cobertes art original de l'aquarel·lista Eva Elias.

Sèrie Flascó d'essències curatives, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes art original Eva Elias

Sèrie Petjades obagues, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes art original Eva Elias

Flors d'aigua, gatunades i boscúries

Més obra conjunta amb l'aquarel·lista Eva Elias: texts propis manuscrits sobre les Gatunades, les Boscúries i les Flors d'aigua de l'Eva. També durem punts manuscrits. Tot això, obra única original, ja ho sabeu!

El millor camí... Flors d'aigua. Aquarel·la original Eva Elias, texts manuscrits de l'autor, Ferran Cerdans Serra

Un poema es reconeix... Roses de Sant Jordi. Aquarel·la original Eva Elias, texts manuscrits Ferran Cerdans Serra.

Punts de llibre; aquarel·la de l'Eva Elias, texts de Ferran Cerdans Serra manuscrits per l'autor.

Un Mar Degota, revista d'autor

Si voleu veure, fullejar, ensumar i tocar la revista d'autor de Ferran Cerdans Serra, que compleix 3 anys d’existència, teniu una bona oportunitat de fer-ho a l'Embarrat en un context únic. També podeu aprofitar per recollir la vostra recompensa anual per al micromecenatge continu, ja sigui aquesta un dels Llibres Artesans o bé una de les aquarel·les conjuntes amb l’Eva Elias.

Revista d'autor Un mar degota n. 11, amb adjunts a la carpeta.

En l'últim número de la revista, el 12, hem iniciat una col·lecció cinèfila de texts manuscrits que salten de la pantalla fins a les vostres mans: Lletres de pel·lícula.

Revista d'autor Un mar degota n. 12, primavera 2019.

Recordeu que només us podeu subscriure a aquesta revista mitjançant el micromecenatge continu a l’Aixeta: fcerdans.aixeta.cat/ca.

Micronarrativa per compartir

Pel que fa a la micronarrativa per compartir, els tres llibres disponibles ara mateix són el Cítrics breus —aforismes i microcontes cítrics i refrescants—, el Micromenta i del Gota malaia. Tots aquests llibres inclouen 51 peces originals de Ferran Cerdans Serra i són fets a mà per l'autor. El format de disseny propi retallable, amb els texts impresos per duplicat i microperforats, està pensat per compartir (i escampar, regalar...) el llibre amb qui vulgueu.

CÍTRICS BREUS, micronarrativa per compartir, Ferran Cerdans Serra 2017/18

Micromenta, de Ferran Cerdans Serra, amb una gota d'oli essencial

Narrativa breu

Finalment, també hi trobareu la sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez.

[Nova sèrie Pep Pérez recull de contes curts Perdonin

Lectura de texts a les 5 de la tarda

Durant aquesta Diada hi haurà lectura de texts a les 5 de la tarda. Llegirem fragments de relats breus, aforismes, microcontes, poemes... tant dels llibres artesans com dels relats per emportar, les aquarel·les, els punts manuscrits i altres artefactes literaris. Podeu venir a escoltar o bé afegir-vos a la lectura. Bona Diada!

Lectura de texts, a les 5 de la tarda, en totes les parades de Llibres Artesans.

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials