Llibres Artesans a la Fira Literària de Jesús

18/04
dissabte

IX Fira Literària Joan Cid i Mulet

Llibres Artesans participa per primera vegada a la IX Fira Literària Joan Cid i Mulet, a Jesús (Tarragona). Una fira veterana amb un munt d'activitats programades: presentacions, tallers, conferències... us hi esperem!
Dissabte dia 18 de les 11 del matí a 2/4 de 8 del vespre.

Pèrgola de la Immaculada
Plaça de la Immaculada, Jesús, Tarragona

Programació de la Fira Literària

Reconeguda per l’ICEC com a fira oficial, dins de les Fires del llibre de Catalunya 2015, la Fira Literària Joan Cid i Mulet recull un munt d'activitats relacionades amb la literatura com ara:

- 11h Inauguració oficial de la fira a càrrec de Laura Borràs Castanyer, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes. Posteriorment es realitzarà una visita als estands de la fira.

-11:30h Lliurament del I premi Fem Lletra, de reconeixement a la tasca de promoció i suport a la literatura i al món editorial a les Terres de l’Ebre.

-11.45h Presentació del Club de lectura d’obres de teatre, a càrrec de Txell Aixarch i Conferència El periodisme i la literatura, a càrrec de Marina Pallàs (periodista) i Irene Prades ( Directora de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa).

-12h Taller de manualitats “Fes i crea el teu propi llibre”.

-16.45h Inici dels tallers de manualitats per a petits i grans. Es faran tota classe de tallers relacionats amb el món del paper: reciclatge, enquadernació, scrapbooking...

-17h Presentació del projecte Literatura Km 0 de literatura juvenil de prescripció a l’ESO i Batxillerat, a càrrec del Dr.Miquel Àngel Pradilla.

-17.15h Inici de les micropresentacions de les darreres novetats literàries a càrrec dels propis autors, els quals signaran els llibres en l’espai de signatura situat a la zona dels estands.

-18:15 Presentació del llibre Vaig fer la maleta un dia de juny de Cinta Arasa, guanyador del 33è premi Enric Valor de narrativa juvenil, any 2013, a càrrec d’Emigdi Subirats.

-19h Presentació de l’Antologia dels Poetes de l’Ebre, amb la presència dels poetes participants. Presentat per la poeta Glòria Fandos.

-19:30h Clausura de la fira. Actuació musical. Homenatge a Gerard Vergés a càrrec del grup Riu en So.

Ubicació de les parades i horaris

Dissabte dia 18 d'abril a la Pèrgola de la Plaça de la Immaculada de Jesús, de les 11 del matí fins les 19:30 del vespre.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials