Llibres Artesans de Fira Literària

16/04
dissabte

X Fira Literària Joan Cid i Mulet

Llibres Artesans torna a terres de l'Ebre a la X Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús (Tarragona). Una fira veterana amb un munt d'activitats programades: presentacions, tallers, conferències... us hi esperem!Dissabte dia 16 de les 11 del matí a 2/4 de 8 del vespre.

Pèrgola de la Immaculada
Plaça de la Immaculada, Jesús, Tarragona

Llibres Artesans novetats de Sant Jordi

Aquesta fira és just el dissabte abans de Sant Jordi, de manera que les novetats seran justament les mateixes d'enguany per la Diada. Com a plats forts, cinc llibres nous amb molta entitat dins del projecte: Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

El nou llibre de la Sarah Dahan Al otro lado del bosque, les primeres sèries del Fullam de primavera i la segona sèrie del llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull. Finalment, el nou poemari manuscrit, el primer des de 2008, que s’anomena Gira-sol nocturn -en aquesta imatge, les cobertes de l'aquarel·lista Eva Elias:

Cobertes obra original Eva Fortuny per al Gira-sol nocturn

Els clàssics sempre repeteixen!

D'altra banda, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez. A més, duré també exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i Flascó d'essències curatives, així com de l'Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Escrits en tinta invisible, de Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Llibres Artesans amb Tigre de Paper Edicions.

ELlibres Artesans de Ferran Cerdans Serra i Tigre de Paper Edicions

En aquesta fira no només podreu veure, fullejar, llegir i comprar els Llibres Artesans de relats breus, aforismes, microcontes i poemes: també tindreu disponible bona part del catàleg dels companys de cooperativa Tigre de Paper Edicions. Recordeu que, en totes les fires no artesanes, si hi ha parada de Llibres Artesans també hi ha els llibres de narrativa crítica, assaig, novel·la i poesia de Tigre de Paper.

Ubicació de les parades i horaris

Dissabte dia 16 d'abril a la Pèrgola de la Plaça de la Immaculada de Jesús, de les 11 del matí fins les 19:30 del vespre.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
Compartir a les xarxes socials