Repetim taller a Girona!

09/07
dissabte

Mercat d'Art Km0

Mercat de productes artístics, nova artesania i creativitat del territori al que torna Llibres Artesans, repetint el taller de còmic reciclat; us hi espero amb moltes ganes!

Dissabte 9 de juliol, de les 10 del matí a les 2 de la tarda.

Mercat d'Art Km0
Plaça de l'Assumpció, Girona, Girona

La Volta a Girona

La Volta està formada per establiments que acullen diverses propostes vinculades a la creació artística i artesanal amb format de galeria, botiga i tallers, oberts al públic. La iniciativa es va posar en marxa el desembre de 2014 amb l'obertura de dos locals que van ser ocupats per set projectes creatius triats en convocatòria pública als quals es sumen ara dos espais més.
La segona fase del projecte inclou també la creació d'un mercat de productes artístics del territori que s'ha batejat amb el nom de mercat d'Art KM0.

Llibres Artesans al Mercat d'Art KM0

La Volta es transforma mensualment en un mercat d'art, nova artesania i creativitat, situat al bell mig de la Plaça porxada de l'Assumpció del barri de Sant Narcís. El mercat de La Volta té com a principal objectiu promoure el contacte directe entre creadors i visitants, sota la denominació d'Art Km0. La jornada inaugural va ser l'11 d'abril de 2015 coincidint amb el dia internacional de l'art.

Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

Des de La Volta hem ideat i construït les parades perquè tinguin una aparença única i original seguint la filosofia del projecte. Mensualment es programen diferents activitats culturals: concerts, pintura mural en viu, graffitis, tallers per a nens i adults, jocs tradicionals, subhasta d'art, construccions efímeres, jocs, tallers, etc. i cada edició compta amb un cartell propi d'edició limitada que es pot adquirir acabat de serigrafiar durant el mercat.

Un taller de narrativa visual

En aquest mercat farem un dels tallers de més èxit de Llibres Artesans: el taller de còmic reciclat. Heu llegit tantes vegades els vostres còmics i historietes que ja us les sabeu de memòria? Amb unes tisores i uns quants retoladors de colors, reciclarem les vinyetes i crearem històries noves i diferents; retallant, enganxant, canviant l'ordre, afegint diàlegs o bé modificant-los, etc. Al mateix temps, si detectem algun tòpic o punt de vista sexista, mirarem de donar-li la volta retallant i afegint fins a canviar el missatge i transformar-lo en una nova història igualitària. Com tots els tallers de Llibres Artesans, es tracta de donar eines de baix cost que ens serviran per sempre més.

taller de còmics reciclats - Un dia de conte, 2014

Llibres Artesans que hi podreu veure

Com a plats forts, els nous llibres amb molta entitat dins del projecte: Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor. El nou llibre de la Sarah Dahan Al otro lado del bosque, les primeres sèries del Fullam de primavera i la segona sèrie del llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull.

Fullam de primavera, Ferran Cerdans Sera, Llibres Artesans, 2016

Els clàssics també repeteixen!

D'altra banda, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez. A més, duré també un exemplar del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues.

Punts Eva Elias manuscrits per Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan.

Per completar la parada, els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials